潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

如題﹗

大宅

會呀

如果 ng 駛做姊妹, 我多數都係著牛仔褲去飲~~~
bare in mind we are always on your sides

男爵府

襯得靚無問題呀

複式洋房

會,牛仔褲都可以著得好岩去飲,唔好襯tee就得,會好落街 feel !

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我今個星期日都諗住著牛仔褲 + 長 boots 去飲喎
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

原文章由 KX 於 07-11-8 13:47 發表
如題﹗

若婚讌就一定唔會。

子爵府

大有人如此!

但我唔會﹐從來都唔會;一家人都唔會﹐連娘家上下人等都唔會。

一萬元一條的牛仔褲都始終係牛仔褲;一萬元一件的Tee-shirt 一樣係 Tee-shirt。
「多元社區,和諧並存;你我出手,聾健共融 」

伯爵府

玩具勳章 畀面勳章

我都贊成呀!! 襯得靚好好睇架!! 一d都唔失禮呀!! 我好多次去飲都著牛你褲架啦

原文章由 happyvv 於 8/11/2007 02:46 PM 發表
襯得靚無問題呀

大宅

好媽媽勳章

我都試過著牛仔褲去飲, 竟然全場著得至靚係我.:lol :lol

伯爵府

家吓去飲 smart causal 都ok 除非你係主人家

男爵府

好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋

無問題呀? 牛仔褲都系褲一條, 襯得好睇就得啦!

男爵府

2018復活節勳章 畀面勳章

而家好多人都係著牛仔褲,如果著得隆重D反而仲怪

子爵府

~

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章

會, 睇吓去邊度飲, 同埋主人家係咩style.

大宅

家陣去飲都好 causal ga, 著牛仔褲都無所謂; 除非去酒店或高級啲嘅酒樓喇, 我就會著得斯文啲

大宅

會, 襯得靚D咪得O羅.

水晶宮

我上星期先着過牛仔褲去飲.

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

男爵府

會架!襯得好既話一d都唔普通!正~

知足常樂     平凡是福 

禁止訪問

別墅

this is what's going on in HK...
wear Jeans to wedding????:-( :-( :-(

wear boots to wedding....????:-( :-( :-(

I agree... jeans are jeans.. and they're never appropreiate for wedding... I don't care how much you spend on your jeans....

boots to wedding???? that's even more strange... and I know there are many people doing it.. but it doesn't make it right!!!!

boots are for " outdoors" only.. not for wedding banquet.. unless your are attending " cow-boy" theme wedding la...

doesn't matter whether you're going to hotel or restaurant for wedding... I would be upset if someone comes to my wedding in jean.. not respectful at all....

Jeans and facy top for disco--- YES! but not wedding.

[ 本文章最後由 Kalani 於 07-11-9 00:41 編輯 ]

首頁

尾頁

跳至