自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

佢都呃咗唔少人意見!

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

loolooloo 發表於 14-6-12 23:22
source?
入去舊topic 第一個post 有指引!

琥珀宮

丁丁aunty 發表於 14-6-12 23:26
我追左好多架啦喎,點踢爆佢就係衰十一男呀?
呢位老母既login name係另一個咸網既login name, 一係2母子有共同興趣 + 共用login name去睇咸網?

KBIB2008  咁豬用同一個login name  發表於 14-6-14 08:47
小米豬  瞞唔過bk jm,sis呢度冇人用呢個字眼喎  發表於 14-6-14 07:25
丁丁aunty  你o地真係好鬼堅~~~~~  發表於 14-6-13 15:43

琥珀宮

Ashley_ash 發表於 14-6-12 23:28
141?
yes

琥珀宮

sara0901 發表於 14-6-12 23:30
呢到d jm真係好勁呀~~~可以去幫手破案做金田一一都得呀!!!

...
我都唔記得睇金田一係邊位? 快d 讚揚下佢!

琥珀宮

Pleasure 發表於 14-6-12 23:33
好彩睇得切.
好多人理性同感性混為一談!! 睇到一額汗!!

greetings  簡直係助紂為虐  發表於 14-6-12 23:38

琥珀宮

wonderlulu 發表於 14-6-13 08:57
呢個才是問題,還有不少說這樣犯規唔出奇,那樣見怪不怪少天真,都是助長歪一風吧?。

...
典型慈母多敗兒心態~!

琥珀宮

BaoYue_BaoKun 發表於 14-6-13 09:26
係,呢度有d人真係, 無智識又無常識,賴理性甘,換轉個淫賊係新移民,立刻圍插,
仲話有錢一定打, 唔打個仔會怨你, 真係世界變, 明明個仔錯, 佢有咩本事怨人唔請律C!!

首頁

尾頁

跳至