二手市場

跳至

首頁

尾頁

大宅

傢俬超低價平讓:

木造4尺半雙人床連床頭櫃  (馬鞍山自取)

木造3尺單人床  (鰂魚涌自取)

木造餐枱連2張餐椅,餐枱可對接 (size: 2 x 3尺) 或張開 (size: 3 x 4尺)用  (馬鞍山自取)

如有興趣,請儘快pm我,我11月中就要搬。:mrgreen:

大宅

傢俬超低價平讓:

實木造4尺半雙人床連床頭櫃  (馬鞍山自取)

實木造3尺單人床  (鰂魚涌自取)

實木造餐枱連2張餐椅,餐枱可對接 (size: 2 x 3尺) 或張開 (size: 3 x 4尺)用  (馬鞍山自取)

如有興趣,請儘快pm我,我11月中就要搬。

大宅

傢俬超低價平讓:

實木造餐枱連2張餐椅,餐枱可對接 (size: 2 x 3尺) 或張開 (size: 3 x 4尺)用  (馬鞍山自取)

如有興趣,請儘快pm我,我11月中就要搬。

大宅

原文章由 favour 於 07-11-12 12:12 發表
傢俬超低價平讓:

如有興趣,請儘快pm我,我11 ...

請問全部有冇相睇 [email protected], 有幾新, 尺吋有幾長?

]

大宅

傢俬超低價平讓:

如有興趣,請儘快pm我。

大宅

原文章由 Sallyli 於 07-11-12 12:35 發表

請問全部有冇相睇 [email protected], 有幾新, 尺吋有幾長?

巳pm你,please check.

大宅

傢俬超低價平讓:

如有興趣,請儘快pm我。

首頁

尾頁

跳至