跳至

首頁
12345...15

尾頁

大宅

8am, I will on the way in MTR already. My maid need to take care my bosses to go to school. So.... :( hard to manage. :time: How about checking with Club House at around 8.30am after my bosses went to school?

大宅

原文章由 DuncanMaMa 於 07-11-20 15:01 發表
8am, I will on the way in MTR already. My maid need to take care my bosses to go to school. So.... :( hard to manage. :time: How about checking with Club House at around 8.30am after my bosses wen ...

我取表填左先.........再諗.
我姊姊 around 8;15 am 帶細佬上校巴, 或者叫佢跟手去交表....

E....唔知22/nov 晚交表得唔得呢 ?-(

大宅

邊庶得架,唔通zip入門口咩
我睇得唔得啦,不過要聽日先知我老頂行踪.

原文章由 Ivy.CL 於 07-11-21 02:21 發表

我取表填左先.........再諗.
我姊姊 around 8;15 am 帶細佬上校巴, 或者叫佢跟手去交表....

E....唔知22/nov 晚交表得唔得呢 ?-(

大宅

今日我打左去 cup house, 叫佢 fax左份表俾我, 我問 22/nov 晚交表得無, 佢話"唔得", 要 23/nov 8;am 交先算數
佢話好多人問 22-25号個期..........睇尼......凍過水

but never try...never know...試左先算

晴晴ma, 你天脕 ......再睇下點啦.

大宅

行動失敗!

我今朝到會所都係:time: 08:02, 諗住冇問題,點知落到去原來已經有位西裝哥哥搞緊, 又係我地個時間3-6, 仲要訂晒兩個房! 對唔住大家:-( .Cyrusmum,旨意你喇

今朝特登唔送晴晴返學家嘛, 晴晴出門口返學時仲轉身同我講希望我book到,佢一定好失望:(

侯爵府

減齡達人勳章 親子王國15週年勳章 好媽媽勳章

原文章由 mamiya 於 07-11-23 09:35 發表
行動失敗!

我今朝到會所都係:time: 08:02, 諗住冇問題,點知落到去原來已經有位西裝哥哥搞緊, 又係我地個時間3-6, 仲要訂晒兩個房! 對唔住大家:-( .Cyrusmum,旨意你喇

今朝特登唔送晴晴返學家嘛, ...

我都有啲失望添, 諗住又近又多野玩....:cry: :cry: :cry:

侯爵府

啱啱同Ivy傾緊, 話好唔好轉25 Dec or 26 Dec, 大家得唔得?

(1) cherryma -- 26 Dec

大宅

原文章由 cherryma 於 07-11-23 13:01 發表
啱啱同Ivy傾緊, 話好唔好轉25 Dec or 26 Dec, 大家得唔得?

(2) mamiya -- 25 or 26 Dec

大宅

(2) mamiya -- 25 or 26 Dec ...
(3) DuncanMaMa -- 26 Dec

大宅

(2) mamiya -- 25 or 26 Dec ...
(4) Ivy.CL -----25 or 26 /dec

要快手决定吓...如果 book OS cup house 25/dec, 要 25/nov 申請架, 1個月前要 book 場. 即26/nov book 26/dec.

如果 cyrusmum book 到 23/dec...就照原定不變好無 ?
家陣預備多個後着先

別墅

(2) mamiya -- 25 or 26 Dec..
(4) Ivy. CL ----- 25 or 26 /dec
(5) cheukheimummy --- 25 or 26 Dec

原文章由 Ivy.CL 於 07-11-24 01:03 發表

(4) Ivy.CL -----25 or 26 /dec

要快手决定吓...如果 book OS cup ...

子爵府

Ivy.CL可以25/26號照去book, 睇吓book唔book到先, 我嗰度要兩星期前至有得book, 冇咁快知有冇期?

大宅

cyrusmum,

我諗 book 26/dec 好D, cherryma & duncanmama both only 果日得, Mamiya monday 26/nov 一早去入表, 睇下得吳得啦......如果你果边 23/dec 都ok, OS cup house 26/dec 又ok的話, 甘大家再决定 23/dec or 26 dec 搞啦

大宅

原文章由 Cheukheimummy 於 07-11-24 09:51 發表
(4) Ivy. CL ----- 25 or 26 /dec
(5) cheukheimummy --- 25 or 26 Dec

sorry, 我 未決定到,不如唔好預我一家三口先:mrgreen:
:wave:  :wave:  :wave:  :wave:  :wave:  :wave:

大宅

今日真係搞笑, 話說又一早去場啦,點知會所哥哥話要聽日至可以訂,我問佢今日唔係26號咩(以為自己未瞓醒 )?佢話係,不過要30天前開始訂,聽日至係第30日!OK,我聽日再嚟過,但點解我上次23號嚟訂時又話23/12俾人訂左?唔係應該24至訂得?佢話可能果個係新同事唔知道, 真係激得死!算,趕返工冇時間佢辯駁,我同呢位哥哥講,如果一陣你地位新同事又嚟幫手又接受左人地26號嘅申請咁點算?佢話一定唔會喎,我即刻問佢貴姓有咩搵番佢, 姓賴!真係姓賴架,BUT信唔信得過

Ivy.CL,

不如你一陣打電話試吓會所,問佢地係咪今日訂26/12場,唔係就俾個機會你發洩吓 ,分分鐘俾你嘈番23個期 .仲有,我見張Form寫住租金張支票要分開寫係咪即係要交埋?如果唔係申請時同時交洗咩咁寫?如第日再交時租金時張支票梗係第二張啦.即係話訂左應冇得改.我.

原文章由 Ivy.CL 於 07-11-25 01:08 發表
cyrusmum,

我諗 book 26/dec 好D, cherryma & duncanmama both only 果日得, Mamiya monday 26/nov 一早去入表, 睇下得吳得啦......如果你果边 23/dec 都ok, OS cup house 26/dec 又ok的話, 甘大家再决定 23/dec o ...

大宅

(6) Jacqueline -- 26 Dec

別墅

Dear mamiya,

辛苦晒您啦!又要比姓賴的人兄激親,又要趕返工。唔該晒您!

cheukheimummy

原文章由 mamiya 於 07-11-26 10:19 發表
今日真係搞笑, 話說又一早去訂場啦,點知會所哥哥話要聽日至可以訂,我問佢今日唔係26號咩(以為自己未瞓醒 )?佢話係,不過要30天前開始訂,聽日至係第30日!OK,我聽日再嚟過,但點解我上次23號嚟訂時又話23/12俾人訂左?唔係應該24至訂得?佢話 ...

侯爵府

mamiya,

咁都得, 做錯野令到我地無左23號個場, 我就一定鬧返夠本, 重要寫信投投訴佢添呀. 不過我唔係住係果處....嘻....嘻....無我投訴 明天又要麻煩妳, 真係唔該晒, 希望有好消息啦(唔係比壓力妳, 唔好誤會 )

大宅

mamiya,

要您晨咁早幫我們撲幾次,真係辛苦哂您,唔該哂....tks !乜 club house D staff 好似呀百佳咁,一時一樣架?! 他似新仔多 D 喎 !唔通人家上次 booked 左我們個期位人兄都攪錯,只係錯有,咁就 OK 呀....

別墅

Dear Boss and mamiya,

辛苦晒兩位,Boss出口, mamiya出手,睇離在雙劍合壁之下應該可以book到26 Dec。

cheukheimummy

首頁
12345...15

尾頁

跳至