跳至

首頁

尾頁

大宅

唔該晒Ivy.CL幫我報名 23/11報名我要度度,老細由西班牙過左嚟,如果佢果日上左大陸,我就可以遲d返.

原文章由 Ivy.CL 於 07-11-19 14:27 發表
book OS cup house..

我打去問, 要23/11 先 book 到23/dec, 即1個月前book.
果位小姐講好多人問, 我怕有D難度.
佢叫我 23/11 8am 去到 cip house 填表 & 交票, 睇下有冇機會 wor....but 8am...how i can ah ?!

Ma ...

大宅

邊庶得架,唔通zip入門口咩
我睇得唔得啦,不過要聽日先知我老頂行踪.

原文章由 Ivy.CL 於 07-11-21 02:21 發表

我取表填左先.........再諗.
我姊姊 around 8;15 am 帶細佬上校巴, 或者叫佢跟手去交表....

E....唔知22/nov 晚交表得唔得呢 ?-(

大宅

行動失敗!

我今朝到會所都係:time: 08:02, 諗住冇問題,點知落到去原來已經有位西裝哥哥搞緊, 又係我地個時間3-6, 仲要訂晒兩個房! 對唔住大家:-( .Cyrusmum,旨意你喇

今朝特登唔送晴晴返學家嘛, 晴晴出門口返學時仲轉身同我講希望我book到,佢一定好失望:(

大宅

原文章由 cherryma 於 07-11-23 13:01 發表
啱啱同Ivy傾緊, 話好唔好轉25 Dec or 26 Dec, 大家得唔得?

(1) cherryma -- 26 Dec
(2) mamiya -- 25 or 26 Dec

大宅

今日真係搞笑, 話說又一早去場啦,點知會所哥哥話要聽日至可以訂,我問佢今日唔係26號咩(以為自己未瞓醒 )?佢話係,不過要30天前開始訂,聽日至係第30日!OK,我聽日再嚟過,但點解我上次23號嚟訂時又話23/12俾人訂左?唔係應該24至訂得?佢話可能果個係新同事唔知道, 真係激得死!算,趕返工冇時間佢辯駁,我同呢位哥哥講,如果一陣你地位新同事又嚟幫手又接受左人地26號嘅申請咁點算?佢話一定唔會喎,我即刻問佢貴姓有咩搵番佢, 姓賴!真係姓賴架,BUT信唔信得過

Ivy.CL,

不如你一陣打電話試吓會所,問佢地係咪今日訂26/12場,唔係就俾個機會你發洩吓 ,分分鐘俾你嘈番23個期 .仲有,我見張Form寫住租金張支票要分開寫係咪即係要交埋?如果唔係申請時同時交洗咩咁寫?如第日再交時租金時張支票梗係第二張啦.即係話訂左應冇得改.我.

原文章由 Ivy.CL 於 07-11-25 01:08 發表
cyrusmum,

我諗 book 26/dec 好D, cherryma & duncanmama both only 果日得, Mamiya monday 26/nov 一早去入表, 睇下得吳得啦......如果你果边 23/dec 都ok, OS cup house 26/dec 又ok的話, 甘大家再决定 23/dec o ...

大宅

Dear all,

大功告成 真係排除萬難 我諗有你地一齊晌呢庶”we宏宏” 不過有少少瑕疵就係得A房,好過柴房啦,BOSS?

Ivy.CL,
真係要即場交租,冇得縮沙架:)
我昨晚最後都係揾唔到阮生,不過都冇分別,都係要今早親身再去.會所究竟係咪開八點架,點解我次次準時到都有人晌我前面呢

大宅

Jacq.Ho,

多謝你嘅香吻兼擁抱 受晒受晒! 我都係出dddddd力啫 , BOSS連火都出埋, 差D用埋火水

阿張太,
你就想呀,阿阮生:tongue:淨係知你火滾唔知你性感 , 邊鬼記得你丫 我望到個簿,訂B房個人唔係我地呢個時間,不過重疊左一個鐘囉. 我前面個姐姐係夜D嘅時間.

[ 本文章最後由 mamiya 於 07-11-27 15:38 編輯 ]

大宅

Date: 26 dec. 2007 (wed...holiday ah)
time: 3pm to 6pm
place: OS cup house

all...再報下人數先吓......

另外幾位"靚太", 係咪唔得閒呀

(1) cherryma ... 2大 + 2小
(2) mamiya ... 2A+1B
(3) DuncanMaMa
(4) Ivy. CL ... 3A + 2B
(5) cheukheimummy
(6) Jacqueline

大宅

我大腦冇整嘢食呢PART噃 要番去問吓總廚先!

我今個星期日去西班牙,到時已番嚟喇,不過我頭痛有咩可以俾思翰永不磨損呢

大宅

nn,

見到你張大頭相好鬼醒神:mrgreen:

大宅

咁多位靚太, 我今日剛記起問H2O,佢驚太遲,怕羞 大家受唔受佢玩?

大宅

Duncanmama,
Cherryma 好體貼我們咁幫您諗左啦,即係您 “冇得揀”…..

2007 X'mas party
Date : 26.dec.2007(Wed)
食物安排...

(1) cherryma ............ 神秘特製三文治
(2) mamiya .............. 意大利粉(忌廉or番茄汁)
(3) DuncanMaMa ...... 太太至愛: TIRAMISU
(4) Ivy. CL ................
(5) cheukheimummy...
(6) Jacqueline........... 草根風味滷水/(白雲)雞亦
(7) YuYung ...............
(8) YuYung - Ally........
(9) Cyrusmum ..........超甜牛油栗米王
(10) cnine ..................
(11) NN fonder ..........
(12) Hayiu..................

now total : 22大+ 16小 = 38 人

大宅

Cyrusmum,

思翰呢個要求都唔難滿足噃,執書係我強項:loveliness: :loveliness: :loveliness:

大宅

cherryma,

May I have your account no. again? Please email to me. Thanks.

大宅

X'mas garthering 2008

Date: 26 or 28 Dec 2008

要計出席人數啦:

(1) cherryma -- 2大2小
(2) YuYung -----1大1小先, 我問問ally媽先
(3) cheukheimummy --- 2大1小
(4) Cyrusmum --- 2大1小
(5) Jacqueline --- 1大1小
(6) cnine ---- 2大1小
(7) Ivy. CL --- 2大2小
(8) ACYW ----2大2小
(9)NNfonder - 1大1小
(10) mamiya -----2大1小

total :17大13小

大宅

我同意, 我地仲懶到用番舊年個title 出post添! 仲係2007年Xmas 咩? 點搞? 可能今年個個忙小一, 忙功課冇咩其他心思.

原文章由 Cyrusmum 於 08-12-29 20:03 發表
又完滿結束一年聚會, 多謝各位出過力既aunties, 我相信啲小朋友都好滿意! 但我有少少覺得似普通飯聚多啲, 唔夠聖誕氣氛, 啲小朋友又只係圍埋打機, 唔夠多互動, 睇嚟我哋出年都係唔好咁懶至得! ...

大宅

cherryma,

你仲未計好條數? 我唔知幾時又壊機架

大宅

資訊實在太發達喇...

生日去打保齡啦!

原文章由 cherryma 於 08-12-29 23:57 發表

妳部PC壞, 手提電話無壞就得架啦

首頁

尾頁

跳至