想生BB

跳至

首頁

尾頁

男爵府

引用:親愛的Elaine,我正值排卵期,希望你比d意

原帖由 abc1100 於 14-06-16 發表
親愛的Elaine,我正值排卵期,希望你比d意見

Cycle 31日,預計15/6排卵,排卵前一星期開始痛
do 埋day 20啦。拉絲其實吾洗do住,拉絲後幾日才排...

子爵府

引用:多謝出post...我今次都系轉淺都do了兩日,就

原帖由 jennylady 於 14-06-16 發表
多謝出post...我今次都系轉淺都do了兩日,就bingo....
恭喜晒呀!

子爵府

引用:親愛的Elaine,我正值排卵期,希望你比d意

親愛的Elaine,我正值排卵期,希望你比d意見

Cycle 31日,預計15/6排卵,排卵前一星期開始痛
見到啦, 辛苦點,17 及19 do 埋呢2次收工!

男爵府

引用:Quote:原帖由 abc1100 於 14-06-16 發表親

原帖由 elainelam1228 於 14-06-16 發表
哈哈我都恭喜你

子爵府

引用:回覆+elainelam1228+的帖子到明晚才do會否

原帖由 甜方包 於 14-06-16 發表
回覆 elainelam1228 的帖子

到明晚才do會否錯過時機嗎?我怕半夜已經轉淺 ...
因為你昨晚前晚do 左,今日才見深粗,你轉淺有1日時間,如果你地有力,當然可以照做,但轉到20% 左右要補做,同無晒線都要做,你地夠唔夠力?

子爵府

引用:Quote:原帖由+elainelam1228+於+14-06-16+

哈哈我都恭喜你
大家要黏實呀~ 我訓啦~

男爵府

引用:Quote:原帖由 jennylady 於 14-06-16 發表

原帖由 elainelam1228 於 14-06-16 發表
大家要黏實呀~ 我訓啦~
Good night

大宅

引用:Quote:原帖由+abc1100+於+14-06-16+發表親

do 埋day 20啦。拉絲其實吾洗do住,拉絲後幾日才排...
18/6 day21先do會否太遲?

我上個月好奇怪
紅d深粗果日排
所以今個月早d do
又浪費左彈藥
搞到c6好累

大宅

引用:Quote:原帖由+abc1100+於+14-06-16+發表親

C6連續幾日do好累
今個月早左開工

子爵府

引用:Quote:原帖由+jennylady+於+14-06-16+發表d

我上個月好奇怪
應無問題,18號早小小do la ~

別墅

引用:多謝出post...我今次都系轉淺都do了兩日,就

多謝出post...我今次都系轉淺都do了兩日,就bingo....
我今個cycle 只等轉淺do 一次,依家再等明早do 多次同隔多日補多次,希望好似你咁

別墅

最後都係冇do!乜红d會冇線架?我每次轉淺左就冇再check la,同埋就收工,等……等……最後

大宅

引用:回覆+elainelam1228+的帖子係呀,我體溫真

原帖由 wongcq 於 14-06-16 發表

係呀,我體溫真係好古怪,我排之前只有35.xx 排後都只係36.6…但你都見我有深 ...
其實你体溫排前排後都相差0.6度丫,
好正常,
只係低溫得35.x,低左少少,
不過的識得有人中左,都係36.3咋,
或者可以做多啲功夫暖宮

別墅

回覆 keepsecret 的帖子

謝謝妳呀,希望真係有排卵啦。其實我有買黑糖薑茶,但見jm話排後唔好飲,好似會縮宮。都唔知有咩其他方法可以暖宮呢。
而且我睇中醫前體溫都無咁低,我係咪應該唔好再睇呢個中醫呢?

大宅

引用:回覆+keepsecret+的帖子謝謝妳呀,希望真係

原帖由 wongcq 於 14-06-17 發表

謝謝妳呀,希望真係有排卵啦。其實我有買黑糖薑茶,但見jm話排後唔好飲,好似會縮 ...
我排後都唔敢飲薑茶呀,
又話熱得滯對胚胎唔好,所以都唔敢熱full肚,
中醫有無話點解溫度低左?
如果覺得唔夾,早啲換過個都好既

別墅

個中醫答完我好似無答過咁,佢話都係要慢慢調理吓咁啦……就係咁咋等我下次黎m就飲多f薑茶啦,一齊加油

大宅

wongcq 發表於 14-6-17 11:01

個中醫答完我好似無答過咁,佢話都係要慢慢調理吓咁啦……就係咁咋等我 ...
我呢2個月都係!! 黎m就飲薑茶, 但係有人話m最尾2日唔好飲, 如果唔係d m去唔清,
齊齊加油!!

子爵府

引用:回覆+elainelam1228+的帖子最後都係冇do!

原帖由 甜方包 於 14-06-17 發表

最後都係冇do!乜红d會冇線架?我每次轉淺左就冇再check la,同埋就收工,等… ...
今晚努力補多次啦, 唔好白費左呢個月心思嘛

別墅

唔知點post相,我岩岩check左紅d,條線都幾深,唔知排左未?係咪未轉淺都可以唔do架?

大宅

回覆:紅d轉淺! 不要放棄dodo!

其實係深粗do、轉淺do、變白do
定係深粗開始隔日do?

C6唔想連續do呀

首頁

尾頁

跳至