親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

暑假將會入住festive,原本屬意hard rock,但已full~>_<~,我見網上話個度4間酒店可以共用hard rock泳池,請問有冇住過festive 既媽媽可以分享一下是否真的?謝謝

大宅

引用:暑假將會入住festive,原本屬意hard+rock,

原帖由 tiksze0328 於 14-06-16 發表
暑假將會入住festive,原本屬意hard rock,但已full~>_
真的。

伯爵府

回覆:festive hotel

係,你去到Hardrock泳池show房咭會借毛巾比你但離開要還,去自己festive泳池毛巾任攞可以帶上房。

大宅

蕃薯仔媽媽 發表於 14-6-16 03:12
係,你去到Hardrock泳池show房咭會借毛巾比你但離開要還,去自己festive泳池毛巾任攞可以帶上房。

...
請問由festive行去hard rock要幾耐,我諗緊响festive 定hard rock 游好呢? 有咩唔同?

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

我反而係上年book唔到FESTIVE所以先book HARD ROCK.

複式洋房

回覆:festive hotel

我住michael hotel可以去hard rock 泳池?

MissMaMa  Of course!  發表於 14-6-16 21:58

伯爵府

引用:Quote:蕃薯仔媽媽 發表於 14-6-16 03:12 係

原帖由 zoechan2005 於 14-06-16 發表
請問由festive行去hard rock要幾耐,我諗緊响festive 定hard rock 游好呢? 有咩唔同?
好近,五分鐘乜都到,我地著泳衣笠件T恤行過去

男爵府

好媽媽勳章

蕃薯仔媽媽 發表於 14-6-16 16:42
好近,五分鐘乜都到,我地著泳衣笠件T恤行過去

即是話住FESTIVE都可以過hard rock泳池游水????人造沙灘也可以???

伯爵府

引用:Quote:蕃薯仔媽媽 發表於 14-6-16 16:42 好

原帖由 ctslhkc 於 14-06-16 發表
係呀,可以玩人造沙灘架

伯爵府

引用:Quote:蕃薯仔媽媽 發表於 14-6-16 03:12 係

原帖由 zoechan2005 於 14-06-16 發表
festive泳池較簡單清幽,有類似JACUZZI 小水池,很少人去(我係暑假盛夏去),你唔好諗住響泳池淋浴,得一格,佢係預你被條毛巾上自己房沖涼。
Hardrock泳池大好多,但都唔太擠擁,有深池,有沙灘,有兒童嬉水玩意。
由Festive 客房落大堂有室外通道過Hardrock, 我都係著拖鞋泳衣笠件T恤來住

大宅

引用:我住michael+hotel可以去hard+rock+泳池?

原帖由 Yukimimi 於 14-06-16 發表
我住michael hotel可以去hard rock 泳池?
可以,不過要行差&#144308;多十分鐘

珍珠宮

tiksze0328 發表於 14-6-16 02:31
暑假將會入住festive,原本屬意hard rock,但已full~>_
基本上4間酒店設施可以共用, 職員話我知.

複式洋房

回覆 MissMaMa 的帖子

Any hostel shuttle to pick guests from airport to Festive Hotel?

別墅

thx 大家的回覆,可以放心過hard rock游水喇

大宅

蕃薯仔媽媽 發表於 14-6-16 20:06
festive泳池較簡單清幽,有類似JACUZZI 小水池,很少人去(我係暑假盛夏去),你唔好諗住響泳池淋浴,得一格 ...
唔該晒,好詳細!如果只行5分鐘,我會過去hard rock,我有3個7,8,10歲小朋友,雖然全部識游水,但我諗佢哋鍾意玩多d!

伯爵府

引用:Quote:tiksze0328 發表於 14-6-16 02:31 暑

原帖由 MissMaMa 於 14-06-16 發表
基本上4間酒店設施可以共用, 職員話我知.
是否所有設施不肯定,我住festive可入hardrock健身房,但入不到兒童室,但入唔到無所謂,望入去無嘢玩,只見圖書and電視播動畫。

珍珠宮

kkk2009 發表於 14-6-16 22:44
回覆 MissMaMa 的帖子

Any hostel shuttle to pick guests from airport to Festive Hotel?
You can request the transfer service but it is not free. I think the most convenient way is taking the taxi.

複式洋房

回覆:MissMaMa 的帖子

Thx!

複式洋房

回覆 kkk2009 的帖子

我試REQUEST AIRPORT TRANSFER, 酒店回覆的價錢唔平
我要兩的士先夠坐
唔想分開, 所以我自己 BOOK 車
6月28日 - 7月1 日
期待 !!!!!

複式洋房

回覆:MissMaMa 的帖子

How much if by taxi?hkd1xx?if so...it is reasonable as can save time!

首頁

尾頁

跳至