想生BB

跳至

首頁
12345...13

尾頁

別墅

仲有幾日... 好似愈黎愈諗得多野, 呢幾日有度体溫, 日日KEEP 住37.2 ~成日好攰好眼訓, 個人又熱....早兩日仲有反胃幾次.... 仲要等多幾日先知結果...搞到個人成日羅羅攣咁!~~~~

伯爵府

同感, 但我偷驗左棒棒係白雪雪, 心情謝哂~~~

別墅

回覆:有無DUE DAY 係20-6 既同路人~~

我21/6 due day,朝朝check紅d都無咩變化,好灰

別墅

回覆:tongtongma 的帖子

我無check紅d綠d嗰啲,但呢幾日keep住高溫37.2,今日開始有平時無既分泌同去密左toilet咁, 唔知係咪幻覺

別墅

回覆:M.A.C 的帖子

都未到due day..可能係未驗到架啫,唔好灰心住,等多兩日再驗

別墅

回覆 wannab 的帖子

你咁高溫可能真係有機呀。我19~20號due day, 但紅d都係淺線,又無高溫,今日仲有谷m feel. 已經預左今個cycle衰lu~

別墅

回覆:wongcq 的帖子

但我下身都會陰陰痛,我覺得以m黎前,但平時我係m前二三日先會咁,今次就成個星期前就係咁~~你都唔好灰住,希望我地過幾日一陣有bingo好消息,真係好想~~

大宅

回覆:有無DUE DAY 係20/6 既同路人~~

大家體溫好高,我日日36.6~36.8左右。從未熱過37,看來又無望了

大宅

我上個月day1係20號(我呢幾個月個個cycle一係28日一係30日)....都唔知幾時due date,天氣凍同熱我體溫成日都係37.2,所以我已經覺得量體溫已經唔多準確...

大宅

我都係20號,今日偷驗都係白雪雪好灰

別墅

唔好灰住, 我都同意体溫未必可以咁準, 大家仲有無其他徵兆, 分享下....好過得過等字.....

別墅

我上個月係第一個cycle,一向M準,未用任何方法測排卵,Day 14 dodo, Day 16 排又dodo,Day 17 冇補課… 等派彩,等嘅期間上網睇喺M小姐唔嚟之前仲有冇其他symptoms…

個肚扯痛?咦?有喎…
吉吉吓咁?又有喎…
胸痛?係呀,有痛痛哋呀…
nipples 掂吓都痛?又唔係喎,似係痕痕哋…
作感冒咁?係呀係呀… 唔通…?

大概就係咁,每日疑神疑鬼直到M小姐準時嚟…

其間我喺bk 學識咩叫BBT/紅d/綠d/哈哈笑/preseed/cb... 由於買紅d/綠d未寄到嚟冇得用住,所以呢個cycle 只用咗BBT,Day 15 排,Day 16 0100 先交功課,所以覺得呢個月中嘅機會好細,今日Day 26 以上嘅symptoms 一樣都冇… 今朝用晨V玩紅d,淺控到不行…

睇嚟下個cycle 要認真努力

大宅

引用:仲有幾日... 好似愈黎愈諗得多野, 呢幾日有

原帖由 wannab 於 14-06-16 發表
仲有幾日... 好似愈黎愈諗得多野, 呢幾日有度体溫, 日日KEEP 住37.2 ~成日好攰好眼訓, 個人又熱....早兩日 ...
妳幾號排卵呀?

別墅

回覆 海綿仔 的帖子

我係7/6 排架, 我啲M 都準...都係30日次...

別墅

我21號Due Day,體溫日日超過37,但冇咩反應,預左失敗,等下個月

別墅

回覆 nicole0286 的帖子

咁又未必架, 我上次BINGO, (但好快就小X左)之前都唔覺有乜反應架, 反而係我自己今次形住形啲感覺架JAR....

別墅

引用:回覆+nicole0286+的帖子咁又未必架,+我上次

原帖由 wannab 於 14-06-16 發表
回覆 nicole0286 的帖子

咁又未必架, 我上次BINGO, (但好快就小X左)之前都唔覺有乜反應架, 反而係我自己今 ...
其實我小產過,又生左第一胎,小產個次冇感覺,生左個次好快有感覺,今個月仲尿道炎,應該失望多

大宅

回覆 wannab 的帖子

我呀! 20/6 Due Day。

不過, 早兩日紅d 仍然好淺好淺線, 胸脹咗幾日, Nipple 有點敏感, 唔痛。
上星期開始間歇性M 痛 ( 子宮收縮?! ) , 呢兩日又冇.......
似乎都係等M 小姐到了...... 有點灰心呀!

複式洋房

我都係20 due day,用咗紅D Check, 5-6/6 深粗,連DO 兩日,到7/6 排卵低溫就無再開工lu,紅D今朝都係得淺線,可能都無望lu~

別墅

回覆:有無DUE DAY 係20-6 既同路人~~

大家加加油丫~~希望一齊bingo~~我有諗過好唔好偷步check.. 但無綠d....或者搵捧捧check la今晚,心大心細中~~

首頁
12345...13

尾頁

跳至