跳至

首頁

尾頁

子爵府

好媽媽勳章

姊妹~
我地繼續~~~~

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

哈哈 ~~ 最後忍唔到手既係cmmcbb

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

唉 ~~ mb你c6就打電視game ,
我c6就打電腦online game ,
不過真係有時有野做要佢幫時 ,
見到佢打緊機真係好鬼"菊Q氣" ,
好想一拳打爆佢

子爵府

好媽媽勳章

我成日都睇唔到 d post 麻...我靜雞雞入黎架咋

mb, 我老公都會咁樣答我架....好似驚激你唔死咁

伯爵府

原文章由 彥仔媽媽 於 07-11-13 11:05 發表
唉 ~~ mb你c6就打電視game ,
我c6就打電腦online game ,
不過真係有時有野做要佢幫時 ,
見到佢打緊機真係好鬼"菊Q氣" ,
好想一拳打爆佢

佢呀..依家個個星期都要去行一轉買game 既地方架...唔行過都唔安落...
所以我決定以後d 星期六/日..點都要佢同我出下街....我係屋企見佢對住個電視打咁耐機就真係想打爆個電視呀!! 而且, 我係屋企又無咩野做...一去訓晏覺就會攪到夜晚訓唔著...

子爵府

好媽媽勳章

彥媽.....我收到張 form 喇,唔該晒~

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原文章由 coco 於 07-11-13 11:07 發表
吓..... 又無份呀 旺角街市好多tim 0架~~~

coco唔係多就代表可以食 ,
你忍下口啦 , 雖然我都食左一餐 ,
但果餐入面我沒有食哂一隻架 ,
我比哂太子食 , 我都係痴少少咋

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

mb ~ 我c6如果自己打都起碼可以隨時停 ,
我最興就係佢好多時team埋佢d friend一齊打 ,
咁就唔洗走架啦 , 連去廁所都好死緊張 ,
我又唔明佢d friend就係太子三劍俠d爸爸啦 ,
佢地又可以唔洗湊仔架

子爵府

好媽媽勳章

有野做...
我今日下午 off 呀....

子爵府

衰得你..... 口口聲聲話唔食得, 自己又食左, 仲要惹埋個仔食, 你唔驚咩......

原文章由 彥仔媽媽 於 07-11-13 11:11 發表
coco唔係多就代表可以食 ,
你忍下口啦 , 雖然我都食左一餐 ,
但果餐入面我沒有食哂一隻架 ,
我比哂太子食 , 我都係痴少少咋

伯爵府

原文章由 cmmcbb 於 07-11-13 11:05 發表
我成日都睇唔到 d post 麻...我靜雞雞入黎架咋

mb, 我老公都會咁樣答我架....好似驚激你唔死咁

係呢..好似大條道理咁架喎...真係吹佢地唔脹...

彥媽, 我老公仲約埋d fd (又係d 準老豆), 話第二時要半夜起身餵奶換片...訓唔著時就最好一齊打機呀! 你話係唔係打得少呀!!

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原文章由 MK2006 於 07-11-13 11:09 發表
你咪亂食嘢啦..你食咗..我地幫唔到你

mk ~~ coco唔係想我地幫佢呀 ,
佢想嚇我地呀 :lol :lol :lol

伯爵府

原文章由 LamCoco 於 07-11-13 11:18 發表
衰得你..... 口口聲聲話唔食得, 自己又食左, 仲要惹埋個仔食, 你唔驚咩......

coco 姐..大閘蟹寒涼..就好似係人都知喎..唔係駛咩叫你食完要飲薑茶呀!

cmm
我住果度..咪又係果d 中央式石油氣囉...仲貴過煤氣呀! 成日加價...

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原文章由 CLK-MB 於 07-11-13 11:18 發表

係呢..好似大條道理咁架喎...真係吹佢地唔脹...

彥媽, 我老公仲約埋d fd (又係d 準老豆), 話第二時要半夜起身餵奶換片...訓唔著時就最好一齊打機呀! 你話係唔係打得少呀!! ...

餵奶換片 ~~ 食蕉啦 , 太子未出世時我c6已經咁講啦 ,
你c6而家就係行緊我c6條路啦 , 頂佢個肺 ,
而家太子就醒啦 , 好早已同佢阿爸坐底打機 ,
又搶佢老鼠又幫佢禁鍵盤 , 係太子攪到打唔到 ,
佢先話陪太子訓覺 , 到太子訓著成班又開波 ,
真係激你唔死算"偷笑"

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原文章由 LamCoco 於 07-11-13 11:18 發表

我驚咩先 ~ 驚影響二公主亦或太子咁細食唔好呀 ,
我真係痴太子好少好少食咋 , 你估好好過架 ,
睇住太子食得幾開心呀 , 反而太子食完我真係驚 ,
不過個衰豬好like飲薑荼 , 成杯佢自己飲哂 ,
反而我同事個仔(10歲)佢果杯唔飲話好辣比埋我飲

伯爵府

原文章由 彥仔媽媽 於 07-11-13 11:26 發表

餵奶換片 ~~ 食蕉啦 , 太子未出世時我c6已經咁講啦 ,
你c6而家就係行緊我c6條路啦 , 頂佢個肺 ,
而家太子就醒啦 , 好早已同佢阿爸坐底打機 ,
又搶佢老鼠又幫佢禁鍵盤 , 係太子攪到打唔到 ,
佢先話陪太子訓覺 , 到 ...

我完全預左佢係得個講字架喇...仲有, 你唔好忘記..我係獨居老人黎架嘛...一星期大部份時間..咪我一個係度捱夜湊B...關佢鬼事. 不過, 依家佢緊係唔會話唔幫手喇...真係想找死咩!
今個星期六開始..仲要陪我去上d 產前加湊仔班添呀!

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原文章由 CLK-MB 於 07-11-13 11:30 發表

我完全預左佢係得個講字架喇...仲有, 你唔好忘記..我係獨居老人黎架嘛...一星期大部份時間..咪我一個係度捱夜湊B...關佢鬼事. 不過, 依家佢緊係唔會話唔幫手喇...真係想找死咩!
今個星期六開始..仲要陪我去上d ...

好呀 ~~ 好呀 ~~
迫下佢都好 , 好過做機痴

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

我昨晚都忍唔住 ,
食左細細B d薑醋 ,
一舊薑一隻蛋 ,
好鬼想飲埋d醋 ,
但好彩都控制到

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原文章由 cmmcbb 於 07-11-13 11:18 發表
有野做...
我今日下午 off 呀....

下午 off 去where wet 呀 ???
明天下午 off 啦不如 ???

伯爵府

原文章由 彥仔媽媽 於 07-11-13 11:32 發表

好呀 ~~ 好呀 ~~
迫下佢都好 , 好過做機痴

我果個係...唉..點講呢..佢其實就緊張個囡同我既..只但係...天性難改..打機又實在係太吸引喇.
佢會主動買書睇點湊仔...去上產前班又係佢話要既...不過, 我都知..上還上..佢最後識唔識同願唔願做..係兩回事囉.
但佢依家唔表現下會幫手呢...我實唔肯跟佢上大陸架嘛...所以佢點都會死頂呀..

首頁

尾頁

跳至