派對情報

跳至

首頁

尾頁

大宅

由最初攞住張圖上網周圍搵,搵到onda啦,又驚個師傅做得唔靚,睇評論又話個師傅好有性格又冷淡又寸,做完出嚟又唔係嗰個款,但當我見到個蛋糕真係\"嘩\"一聲,真係好靚,唔可以話一模一樣,但起碼有九成幾似呀,真係好多謝個師傅做到我寶貝仔想要既蛋糕呀。。。

亞仔見到超開心,小朋友同家長見到都\"嘩嘩嘩\"聲,大讚好靚,都好好味,唔太甜。。。

Ps.其實個師傅好好人好有禮貌架,由初初訂到攞蛋糕佢都冇嫌我煩,仲唔該前唔該後,多謝前多謝後咁,到我攞蛋糕時佢仲會問我有冇人同你嚟呀,個蛋糕好重的。。。怕我攞唔到。。。

Juliaqq    發表於 14-7-14 14:32

大宅

好靚, 我先前仲考慮緊訂唔訂呢間添....thanks for your sharing

大宅

回覆:分享onda pastry express 蛋糕

初初我都驚,不過原來擔心係多餘咗,下年會再訂,onda比起其他餅店平。。。

子爵府

牛年勳章

引用:初初我都驚,不過原來擔心係多餘咗,下年會

原帖由 haloyuki528 於 14-06-18 發表
初初我都驚,不過原來擔心係多餘咗,下年會再訂,onda比起其他餅店平。。。

...
how much

大宅

引用:由最初攞住張圖上網周圍搵,搵到onda啦,又

由最初攞住張圖上網周圍搵,搵到onda啦,又驚個師傅做得唔靚,睇評論又話個師傅好有性格又冷淡又寸,做完出 ...
幾磅同幾錢呀

大宅

回覆:haloyuki528 的帖子

Agree the pastry chef is very nice, I have recently ordered my baby\' s full moon cake from them too.

Awesome and tasty

大宅

個蛋糕最小訂5磅起,所以我都係訂5磅,$260磅,我初初都驚5磅好細個,去到個師傅會放個蛋糕上個磅度磅,我一睇都嚇一跳,個蛋糕足足11磅幾,個時我先知原來佢係計淨蛋糕重5磅,所有糖皮同蛋糕裝飾都唔計錢,唔同其他餅店全部野收到足,所以計落個蛋糕都唔太貴,我50人都食唔哂。。。

大宅

減齡達人勳章

回覆 haloyuki528 的帖子

我正考慮是否訂onda,請問個蛋糕味道如何?

大宅

回覆:cherry_ng_ 的帖子

我個仔指定要阿華田味呀。。。
本身揀香蕉朱古力味👈好多人揀,好多人話好食。。。

大宅

回覆:cherry_ng_ 的帖子

個蛋糕味道唔係好甜,個個食完都話ok,好好味。。。

大宅

由最初攞住張圖上網周圍搵,搵到onda啦,又驚個師傅做得唔靚,睇評論又話個師傅好有性格又冷淡又寸,做完出 ...
真係靚到唔捨得食

伯爵府

2018復活節勳章 熱血勳章

想問下佢門市近唔近沙田站架?

haloyuki528  佢冇門市架。。。  發表於 14-7-10 09:49

禁止訪問

子爵府

個蛋糕好靚呀! 但係最少訂5磅

JQ2014  我都係concern呢個問題,食唔晒就好浪費,但又真係好靚... 兩難...  發表於 14-7-11 14:08

複式洋房

個價錢的確平WOR ~ 多謝分享~

別墅

減齡達人勳章

可以pm我嘛?好靚

男爵府

回覆:haloyuki528 的帖子

Where to buy the cake
Thx

複式洋房

好靚呀!可否pm資料?

超級版主

超級版主

如欲索取資料,請直接PM有關會員(不是本人),謝謝合作
請勿在版面留下pls pm/email相關字句,否則本文可被關閉

洋房

pm 我, 好靚呀..

首頁

尾頁

跳至