母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

男爵府

原文章由 sa~ 於 08-8-18 10:18 發表
今日我個仔2歲"半"lu.. 今晚送個旦糕仔俾佢先

真開心咁快就咁大,食乜生日蛋糕?
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

男爵府

睇唔到d新post

子爵府

睇人地既bb係快大o的,自己個連兩歲都未夠.

原文章由 yoyoslam 於 08-8-18 10:33 發表

真開心咁快就咁大,食乜生日蛋糕?

男爵府

原文章由 wawa 於 08-8-18 14:27 發表
睇人地既bb係快大o的,自己個連兩歲都未夠.

終於都睇到條新post. 以為自已眼花.

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視頭像、頭銜、暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作。

子爵府

我唸bk 又有問題.

原文章由 yoyoslam 於 08-8-18 14:28 發表

終於都睇到條新post. 以為自已眼花.

男爵府

jojo.
睇完你個消息, 好唔開心....你要放鬆心情 .
其實我唔識安慰人. 但會為你祈禱

男爵府

話分兩頭, jojo你老公都可再接受2 nd . 都係一件好事. e+只可能緣份未到. 你好好保好個身子, 等一切平伏左先

大宅

哎呀.... 入左成日先入到pg368, 成日停係pg367

大宅

jojo

聽到個個消息,我都覺得好唔開心..
跟住我肚入面果件就係咁踢我,今次重要係踢得我最勁,駝齊齊咁耐都未試過踢得咁勁..
希望你早日康復..休息多d啦.

係呀,其實一定唔關你重BF事,因為我都知好多人都係有左重餵..而我都係餵到三個月,覺得個肚唔捨得先停..餵

係呢,咁你宜家係咪冇再泵奶啦..?

另外,果日上堂畢業我幫恒恒影左相,你俾你個e-mail我,我sent番俾你呀

子爵府

jojo

好好休息,仲有時間.

原文章由 sa~ 於 08-8-18 14:55 發表
話分兩頭, jojo你老公都可再接受2 nd . 都係一件好事. e+只可能緣份未到. 你好好保好個身子, 等一切平伏左先

男爵府

我開左新topic呀,大家過去果邊繼續吹水啦!

大宅

testing... 點解我睇唔到...

大宅

無時間追post啊!!!

very sorry yoyo+longma, 呢排都唔係咁方便啦因細佬病左.... (被屋企人傳染....), 咳起有痰, d nose涕唔上唔落, 我好肉赤, 都未得黎滿月就要同病菌搏鬥....明天上午要帶佢覆診, 下午則要去阿哥學校, 佢返埋聽日放暑假...

呢個<月>都坐得幾攰, 公公婆婆屋企出入既人流do唔少, 無咩時間可以靜靜地訓覺 好彩奶糧頂得下, 細佬呢幾日都無咩胃口, freezer依家有幾十安冰奶....

大宅

原文章由 Jojolaw99 於 08-8-17 09:53 發表
請為小B祈禱早日上天堂.

jojo..會過去的..一刻間真係組織唔到咩安慰您既說話, 希望您好好休息, 調理好身體再接再勵, 頭幾個月真係唔關阿媽事, 亦唔好因年齡brenchmark讓自己卻步, 個個人體質唔同...

活在當下, 珍惜現在, 珍惜眼前人....加油啊!!!!!!!!!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊