跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我個b最近傷風完, 又感染到輕微中耳炎,
昨日早上開始嘔, 下午就發燒! 好彩晚上冇嘜野!
e生話要食消炎藥一星期, 突然間...發生嘜野事呢?.
唔知有冇媽咪可以同我分享一吓呢!
我好擔心, 擔心到成個人都唔舒服, 好緊張!
Please Help.

伯爵府

好媽媽勳章

原文章由 BabyLoo 於 07-11-14 16:56 發表
我好擔心, 擔心到成個人都唔舒服, 好緊 ...

你bb食藥後是否好 d 喇 ?

我bb10 月時傷風好返
一直都有咳,有痰
昨天
醫生開了特效藥了
所以
我明白你的心情

不過
一切都會過去架
多d同 bb玩
等他開心 d

子爵府

原文章由 BabyLoo 於 07-11-14 16:56 發表

一定一定要食晒藥,首先吾好太擔心,但要細心不能掉以輕心,我自己細個時感mo菌入耳,個時呀ma無留意,睇左醫生食左一日藥唸住好d,結果中耳炎,情況大左我就聽覺受影嚮,由其低音,同電話聲死火,不過只要醫生.食藥就好快好

大宅

我個b早兩個月都係咁, 首先傷風流鼻水,一星期之後發燒, 醫生話 鼻水倒流, 導致輕微中耳炎, 食咗10日抗生素, 就好返.

bb患中耳炎都普遍, 唔駛太担心, 但係醫生開嘅消炎藥, 一定要食哂, 食哂藥最好睇多次醫生, check吓中耳炎係唔係好返哂.

首頁

尾頁

跳至