跳至

首頁
23456...18

尾頁

複式洋房

bighip(Ronnie),

恭喜晒! 心想事成,可以湊個"好"字! 係咪六月個飯局摸過我個"囡"肚先? 如果真係咁"靈" 幫到手......開心c我喇 :lol
yeah!!

原文章由 sumsum00 於 07-11-19 16:36 發表
bighip ~ 0805 (多大機會係囡, 好開心, 可以湊個"好"字)

大宅

~生左
車莉 ~0706 (囡)
angelachansm ~0707 (囡)
ky2005 ~0710 (囡)
paulina ~0711 (囝)
hildamom
TSZYUI~0708 (囡)
rebeccachor ~ 0709 (囡)
connie813
london~~~[仔]
~有左
mother30 ~0804
muishu
mrsmcdull ~0804 (囡)
cleverbb ~0804 (囡)
littlepigmom ~0712 (囡)
jennyliu ~0801(囝)
CherryIce ~0803
sumsum00~~0807有排呀
rainbow_ho(囝,好開心,收夠籌了﹗)~0801
winkwink ~0802 (終於confirm係囡囡喇, yeah!!!)
bighip ~ 0805 (多大機會係囡, 好開心, 可以湊個"好"字)
JAL (囡)
加而晴媽媽~0801 (囝)

大宅

cleverbb - 一個"好"字, 勁開心啦!
真係要係2歲party是摸下d 大肚mama, 最好有一part是invite 一些已大肚的mama出來合照 (分男左女右未知坐中間), 讓我地準備想生的mama去摸下

原文章由 cleverbb 於 07-11-26 22:08 發表
~生左
hildamom
connie813
~有左
muishu
mrsmcdull ~0 ...

[ 本文章最後由 dora611 於 07-11-27 00:22 編輯 ]

男爵府

原文章由 dora611 於 07-11-26 22:20 發表
真係要係2歲party是摸下d 大肚mama, 最好有一part是invite 一些已大肚的mama出來合照 (分左男女右未知坐中間), 讓我地準備想生的mama去摸下

...

好創新嘅建議呀!

恭喜晒咁多位準媽咪!!! 特別羨慕可以湊成個"好"字嘅媽咪

大宅

你都可以... 湊成個"嬲"字

原文章由 pwypaulina 於 07-11-26 22:54 發表

好創新嘅建議呀!

恭喜晒咁多位準媽咪!!! 特別羨慕可以湊成個"好"字嘅媽咪

在愛中成長,才懂愛別人!成長短片  成長拾趣

大宅

好提議wor,

pau pau 加油呀!! 依家湊兩個辛唔苦呀?

原文章由 minnelli 於 07-11-28 11:37 發表
你都可以... 湊成個"嬲"字

男爵府

原文章由 tammy104 於 07-11-28 11:40 發表
好提議wor,

pau pau 加油呀!! 依家湊兩個辛唔苦呀?

minnelli, 你好鬼馬, 咁都俾你諗到! 我真係有諗過過2年再追個囡, 但係又驚如果又係仔, 就......頭暈

tammy, 依家坐月喺屋企, 深深體會到做全職媽咪真係唔容易, 好偉大......jerry仔成日都想我陪佢, 但係好多時我又要餵奶, 換片. 同一時間jerry仔又會"表演"危險動作, 我又冇對手可以阻止佢, 個場面都幾混亂......不過我平日有工人同陪月, 情況已經比好多全職媽咪好好多

大宅

我又update 下先 ~

~生左
hildamom
connie813
~有左
muishu
mrsmcdull ~0804 (囡)
cleverbb
littlepigmom ~0712 (囡)
jennyliu ~0801(囝)
CherryIce ~0803
sumsum00~~0807有排呀
rainbow_ho(囝,好開心,收夠籌了﹗)~0801
winkwink ~0802 (終於confirm係囡囡喇, yeah!!!)
JAL (囡)
加而晴媽媽~0801 (囝)
denisechow ~ 0806

[ 本文章最後由 denisechow 於 07-12-18 22:08 編輯 ]

大宅

本ma - 妳終於出現啦!take care.

原文章由 denisechow 於 07-12-18 21:57 發表

~生左
hildamom
connie813
~有左
mothe ...

大宅

終於夠3個月,可以上嚟報到喇,恭喜晒!

原文章由 denisechow 於 07-12-18 21:57 發表

~生左
hildamom
connie813
~有左
mothe ...

大宅

本ma - 恭喜恭喜!take care.

大宅

好嘢喎,個topic沆咗落底都俾你搵番出嚟。

下個會係邊個呢?

~生左
hildamom
connie813
~有左
mothe ...
[url=][/url]

侯爵府

一於咁話.

原文章由 dora611 於 07-11-26 22:20 發表
真係要係2歲party是摸下d 大肚mama, 最好有一part是invite 一些已大肚的mama出來合照 (分男左女右未知坐中間), 讓我地準備想生的mama去摸下

...

大宅

真係開心, 又多一個媽媽 bingo :-P

複式洋房

本媽, 恭喜晒妳呀!

大宅

本ma 恭喜晒!

別墅

恭喜晒!

珍珠宮

本媽,

恭喜~恭喜~

大宅

Denise,

Congratulations! a boy or a girl?

別墅

本媽
恭喜晒呀!

都有d估到係你喇(係咪好馬後砲呢:lol )

---------------------

首頁
23456...18

尾頁

跳至