跳至

首頁

尾頁

大宅

好提議wor,

pau pau 加油呀!! 依家湊兩個辛唔苦呀?

原文章由 minnelli 於 07-11-28 11:37 發表
你都可以... 湊成個"嬲"字

大宅

~生左
車莉 ~0706 (囡)
angelachansm ~0707 (囡)
ky2005 ~0710 (囡)
paulina ~0711 (囝)
hildamomTSZYUI~0708 (囡)
rebeccachor ~ 0709 (囡)
connie813london~~~[仔]
karenlohy~~~ (boy)
littlepigmom ~0712 (囡)
rainbow_ho(囝)~0801
加而晴媽媽~0801 (囝)
jennyliu ~0801(囝)
luplup ~0801 (囡)
winkwink ~0802 (囡)
muishu
celinapang ~0802(囝)
CherryIce ~0803 (囝)
TINA2006 ~ 0803 (囝)
Mother30 ~0804
mrsmcdull ~0804 (囡)
cleverbb~(囡)
fifimum~0803(囡)
JAL~0803(囡)
bighip ~ 0805 (囡)
denisechow ~ 0806 (囝)
sumsum00 ~ 0807 (囡)

~有左
b_lsh ~ 0806 ==> 生咗仔/囡呀?
feibear ~ 0807
goofyszesze ~ 0810
米奇BB~0806
vingel_bb ~ 0810(囡) 好開心湊個"好"字
moonchourp~ 0812(囡)
tammy104~0812 (好開心confirm係囡)

大宅

多謝晒各位媽咪~~

dora,
寫blog有時會上癮, 寫開會日日都想記錄個仔d野,
不過有時忙放低咗冇咗條癮, 會update得好慢!
我都係你個嘅讀者來架, 不過冇留言

原文章由 dora611 於 08-7-26 19:46 發表
Tammy104
恭喜! 妳個blog好update wor, 我個就差d la!

大宅

dodo,
祝你早日bingo, 一索得女!!

Paupau,
咁你幾時再開工呀?

TSZYUI,
我又冇計嗰條數, 博吓jar ~~

大宅

YEAH~~~思仔ma ,恭喜哂!

大宅

Belami,
congrad~~
我都係0812, 你預產期幾時同响邊度生呀?
我book咗12/12响法國開刀, 但諗緊試唔試順產!

大宅

多謝各位祝福~~
belami,
我又係呢一胎腰骨勁痛呀, 醫生話第二胎d骨鬆d,所以痛d, 希望大家生完冇手尾跟啦!!

原文章由 Belami 於 08-11-15 23:44 發表
Thank you paulina! 我現在做這份工,個field實在太忙, 經常OT到夜晚 7,8,9 點, 又大壓力. so 唔想自己咁辛苦. 咪放前四. 生完我就 quit 份工, 湊BB 陪晴晴!

陀成點, OK la, 不過比較之前個一胎, 會較疲倦, 仲腰骨 ...

大宅

lingha,
恭喜晒 !!!

原文章由 pwypaulina 於 08-11-24 23:00 發表

lingha, congratulations to you again 湊成個"好"字

大宅

dora,
congrad 呀~~~ 祝你想仔得仔, 想女得女!!
原文章由 dora611 於 08-11-30 22:37 發表
下個月知. 中左先答你呢個問題.

大宅

我返埋星期五就開假lu~hehe 仲未執wor!

原文章由 pwypaulina 於 08-12-2 00:26 發表

tammy, 開始放產假未呀?執定嘢未呀?

大宅

Belami,
congrad ar~~你要好好休息, 今個weekend會轉涼到13度, take care呀!!
想問吓法國有咩包? 等我唔駛執太多野入院, thanks!!

原文章由 Belami 於 08-12-3 00:23 發表
Tammy104, today I 'm back home from St.Teresa hospital.
仔仔last Sat.出世, 早咗幾日! 你要加油!!!

~生左
車莉 ~ 0706 (囡)
angelachansm ~ 0707 (囡)
ky2005 ~ 0710 (囡)
paulina ~ 0711 (囝)
hildamomTSZYUI ~ ...

大宅

唔該晒~~
介唔介意講埋你埋單幾錢?你住咗4日, right?

原文章由 Belami 於 08-12-4 11:07 發表

大宅

thanks thanks!

原文章由 Belami 於 08-12-4 11:24 發表
tammy104,

as the bill was paid by my husband & I just took a quite look of the bill. If my memory is correct, the total charge should be around $26,xxx for 4日.

大宅

oh~ Wendy,
尋日响沙田遇到你都未睇到呢個post, 見你面色咁好又咁精神, 真係恭喜恭喜!!

原帖由 NO.FOURFOUR 於 09-5-4 08:42 發表
mother30...恭喜!

大宅

祝你順順利利~~

原帖由 pinkyhsy 於 09-9-28 16:03 發表
我而家超緊張呀, 因為今次想順產, 但你地都明架啦, 順產係唔知佢想幾時邊刻出黎架嘛....真係搞到我而家有D神經質
今日去見醫生, 佢話如果細B佢係40週前都唔作動自己出黎, 佢唔會比我催生架啦, 到時 ...

首頁

尾頁

跳至