跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我十分喜歡聖誕節, 記得去年的聖誕還想著今年平安夜去邊度倒數, 估唔到, 今年的聖誕比去倒數過得更特別, 因為b囡出世喇 ... 預產期在12月14日, 上天將會給我和老公最好的Christmas禮物!

聖誕願望: 希望b囡順利出世, 活潑健康!:loveliness: :loveliness: :loveliness:

閉喇...... 到時要在99家坐月, 慘 ... 冇電腦, 冇得上網, 冇得上bk實悶死喇, 簡直與外界隔絕! 還有我家的3頭小狗, 我會好掛住佢地!

別墅

聖誕節同新年我都好鍾意架,我同你預產期都幾近係12月11日,x'mas都去唔到邊囉要坐月,為有同老公bb一齊係屋企開P囉,呵呵~!我諗好多12月既媽媽都要坐月中渡過,不過最好既聖誕禮物就係生產順利,BB健健康康!

伯爵府

畀面勳章

要坐月!!!HA HA!!!

男爵府

係屋企同BB老公平安過平安夜,我預產期係12月12号:loveliness:

複式洋房

我預計12月27日開刀,所以聖誕節仲可以出去玩

原文章由 joeypong 於 07-11-16 10:23 發表
係屋企同BB老公平安過平安夜,我預產期係12月12号:loveliness:

別墅

要坐月:-( :-( 冇得玩

洋房

我都好鍾意聖誕節架!上年聖誕前結婚,真係冇諗過今年會多一個新成員同我地一齊過,今年聖誕BB已經出左世,我都覺得呢一份係咁多年黎最好既聖誕禮物:loveliness: ,老公仲話一定要砌好棵聖誕樹係屋企等我地返黎 tim~
[/url]

大宅

我預產期係12月29, 不過未生都唔敢出去同人迫啦~~

生左/ 未生都好, 我都會試下約朋友黎屋企開個小型PARTY都好呀~~
不過可能冇人SO我, coz o係街一定好玩d啦

複式洋房

我12月11號預產期,諗住聖誕約晒d friend嚟屋企食薑醋同聖誕大餐。佈置好屋企,同BB分享聖誕節既喜悅!

大宅

預產期12月18日,睇怕要在家坐月啦。

大宅

原文章由 carmenau 於 07-11-16 13:54 發表
我12月11號預產期,諗住聖誕約晒d friend嚟屋企食薑醋同聖誕大餐。佈置好屋企,同BB分享聖誕節既喜悅!

我諗聖誕大餐有埋薑醋都係第一次…嘻嘻…

複式洋房

原文章由 wfhehe 於 07-11-16 13:19 發表
我都好鍾意聖誕節架!上年聖誕前結婚,真係冇諗過今年會多一個新成員同我地一齊過,今年聖誕BB已經出左世,我都覺得呢一份係咁多年黎最好既聖誕禮物:loveliness: ,老公仲話一定要砌好棵聖誕樹係屋企等我地返黎 tim~ ...

你就好啦! 往年自己屋企實會佈置聖誕樹, 今年因為要在奶奶處坐月 ... 屋企變得好泠清, 只得3隻狗狗自己過聖誕, 好慘呀! 無法啦 ... 邊個要奶奶屋企唔俾帶狗狗去喎 ... 如果唔係, 有老公, 有b囡, 又有狗狗一齊陪我過Christmas, 咁就perfect喇!

別墅

我都覺得今年的聖誕節會好特別呀!因為是我和老公第二年的結婚週年日,雖然唔可以出街要坐月,但多了bb陪住我們一起渡過,感覺好warm呀!我的狗狗都無得陪我過呀!因為我將牠寄宿在朋友家,因我都是回媽咪到坐月呀!

大宅

畀面勳章

大家咁話,都係坐月中過啦
我一向最殼子chrismtas,我嫁來大馬後年年都差不多回香港過christmas,,因為大馬係完全無氣氛,唔講都唔知到左christmas,勁悶呢

今年小b會成為神比我最大又最珍貴的christmas gift,我既預
產期係12月15日,到時我諗邊度都去唔到ga la,我會同小b,老公,媽咪一起在家過囉。

叫左老公買聖誕樹比我,等我可以感到有少少氣氛

複式洋房

你哋個個都話bb係christmas gift,我都被感染了。雖然我係基督徒,一直都覺得bb係主耶穌賜bb給我的。没想到bb這是我和老公的一份聖誕礼物!其實,又真係值得特別開心的…聖誕節!
這樣大家都齊齊盡情享受今年咁特別的聖誕節吧!

複式洋房

我既預產期係12月20日,講真,真係唔想聖誕節係醫院渡過。so希望BB可以約15號同我見面。

別墅

雖然bb都係一份禮物, 但都要係生之前買定一份禮物比bb, 一份比老公. 我係22號預產, 如果遲左會係醫院過christmas, 好慘架!如果christmas係屋企, 老公話order到會, 我地一家三口係屋企興祝. haha... 到時大家一齊上黎傾下, 祝賀下大家. 一樣甘開心.

男爵府

我預產期係26/12 boxing date..唔知是否可x禮物呢 !
x'mas 一定等囡囡來臨啦..:mrgreen:

別墅

原文章由 cutegloria 於 07-11-16 16:08 發表
我既預產期係12月20日,講真,真係唔想聖誕節係醫院渡過。so希望BB可以約15號同我見面。

我既預產期係12月29, 我都唔希望會係醫院過...我想同我大囡一起過呀...如果我係醫院既話, 一定會好掛住佢:-(

大宅

好媽媽勳章

我既預產期係12月8號, 如無意外聖誕節會係坐月中渡過! 每年聖誕節我地都會去媽咪屋企開christmas party, 但今年就無我份lu... 不過唔緊要啦, 有老公同小b同我開christmas party咪一樣!!

首頁

尾頁

跳至