跳至

首頁

尾頁

複式洋房

慘啦! 飲開A+2 轉唔到A+3
因為阿B唔like Vanilla 口味
之前試過S-26都係咁唔like 香草味
現也試過連雀巢都係呢隻味 點呢?
請問雪印for一歲BB係咪淨奶味?
我的小天使 ~ Howard 仔仔 於2006年11月13日出世啦!

侯爵府

原文章由 howard1113 於 07-11-16 12:44 發表
慘啦! 飲開A+2 轉唔到A+3
因為阿B唔like Vanilla 口味
之前試過S-26都係咁唔like 香草味
現也試過連雀巢都係呢隻味 點呢?
請問雪印for一歲BB係咪淨奶味?

凱喬依家都係飲緊a+2架,唔知會唔會好似你阿B咁呢?-( ?-(

大宅

孖b而家開始轉a+3啦..暫時1餐a+2..1餐a+3咁飲..不過我覺得佢地鍾意飲a+3多d喎

男爵府

我個仔都唔肯飲三號仔 係咪一定要轉架

原文章由 amps2b 於 07-11-24 01:46 發表
孖b而家開始轉a+3啦..暫時1餐a+2..1餐a+3咁飲..不過我覺得佢地鍾意飲a+3多d喎

複式洋房

may be your son doesn't like A+3 vanila taste too.
I will try 雪印 三號仔d成份會配合bb成長既需要 also cheaper
p.s. 惠氏, 崔巢, 美素x 都係有雲呢拿味架, 小心!

原文章由 shirleytong28 於 07-11-26 13:37 發表
我個仔都唔肯飲三號仔 係咪一定要轉架
我的小天使 ~ Howard 仔仔 於2006年11月13日出世啦!

首頁

尾頁

跳至