夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

子爵府

我好唔中意我老公一個fd, 但因為佢地識左好耐0既舊同事,所以間唔中佢地都會去食下飯, 講真我真係唔係好想佢同佢來往,因為我覺得條友好衰....
佢個老婆我老公都識,佢地以前大家係同事。個女仔同佢拍左幾年就結左婚...雖然個女仔都唔係好好人, 但總算係佢老婆.... 仲生左個仔
有次我老公同佢食飯, 番黎講番, 我覺得個女人好可憐, 比個老公背後咁講, 內容大致:
"死8婆, 生完仔肥到咁, 見到都作嘔, 日日訓0係隔離都發惡夢"
"個死仔又日喊夜喊,麻鬼煩"
"好惡頂, 如果唔上去(大陸) 搵番0的囡開心下, 對住條臭x (粗口)遲早死"
但係中途個老婆打黎, 佢又轉晒聲: "下, 做野唔開心? 咁放工番去沖個熱水涼抖下, 我早0的番黎同你按下摩啦好冇?" 把聲好lum好溫柔咁....
條友仲衰到搵$38000一個月, 個阿媽有病, 都係睇公立, 每個月$800 佢都話牙痛咁聲.... 但每個月去玩女人起碼使5,6千, 有時仲會豪到去澳門玩
佢以前話佢阿媽好慘, 個老豆唔理一家4口去左2奶度, 佢童年好苦...而家又玩女人, 同佢老豆又有乜分別??.... 不過佢有條大道理: 出去玩, 有性冇愛, 唔會上身....
咁0既人都人....我鄧佢老婆慘....
唔知係咪其實好多所謂0既好好先生都係咁??

侯爵府

好媽媽勳章

其實男人同女人係1樣,有d野係會聚埋一堆時先講!(男人同男人)
女人聚埋一堆(e.g. bk),有好多topic 都會好坦白禁講什麼自己父母比老公重要,什麼男人靠吾信,女人一定要儲d私己$.......
其實男人都一,男人一樣有自已既觀點,不過只會係男人之間講,好多時都吾會話比老婆知(費事吵架!)
e.g. 我老公返shift, 平均every week 返2晚通消,佢地會成日申自己個老婆又返左外家訓,邊個個老婆好從吾返外家訓.......
所以,要了解男人唸乜,一定要用男人既角度去睇,先會明白!

原文章由 siufung 於 07-11-16 13:12 發表
我好唔中意我老公一個fd, 但因為佢地識左好耐0既舊同事,所以間唔中佢地都會去食下飯, 講真我真係唔係好想佢同佢來往,因為我覺得條友好衰....
佢個老婆我老公都識,佢地以前大家係同事。個女仔同佢拍左幾年就結左婚... ...

侯爵府

2024年龍年勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

個男人直頭賤啦...老婆因為生完bb先肥左, 咁都介意, bb喊都話煩, 唔通個bb唔係佢既咩???

咁中意返大陸玩女人, 最好斷正俾大陸公安, 影埋相, 上埋hk報紙。

大宅

呢個男人把口係講得衰左d,只要你老公識分辯就得

唔好咁介懷喇
其實女人有時都會咁喇
圍埋一堆都會話o下老公點點點,奶奶點點點,邊個點點點

[ 本文章最後由 littlefatc9 於 07-11-16 14:12 編輯 ]

子爵府

正1賤精

原文章由 siufung 於 07-11-16 17:12 發表
佢個老婆我老公都識,佢地以前大家係同事。個女仔同佢拍左幾年就結左婚... ...

翡翠宮

真係有d咁死怖既人都有
原文章由 siufung 於 07-11-16 13:12 發表

別墅

原文章由 ac321 於 07-11-16 13:50 發表
其實男人同女人係1樣,有d野係會聚埋一堆時先講!(男人同男人)
女人聚埋一堆(e.g. bk),有好多topic 都會好坦白禁講什麼自己父母比老公重要,什麼男人靠吾信,女人一定要儲d私己$.......
其實男人都一,男人一樣有自已既觀點,不過 ...

正一衰男人

男爵府

佢冇帶壞你個c6咪有得佢地得閒吹下水law, 何必咁勞氣, 可能你c6都鍾意聽佢發up風呢, 睇開d la

男爵府

好媽媽勳章

我前夫都係會係佢d家人同朋友面前唱我既人,未離婚時已係咁,不過佢d家人及朋友唔會相信我講,我解釋都無人會聽...
係佢阿媽面前,就話係我唔肯去探佢阿媽,唔肯帶個女去探佢阿媽
無錢比阿媽,又話係比哂我,其實係佢自己唔肯去探佢阿媽,佢連自己都唔願見個女(個女當時我媽咪湊,唔同我地住),佢d錢用哂黎賭錢按摩,個女都係我養,佢只係出少數錢,仲要好似乞討咁先有
係朋友面前,又話我生完個女好肥,所以佢對住我好慘,我係有肥過幾次,不過都有減返丫...自己去搵女人,講到係我令到佢咁,如果真係對住我咁慘,當我飛佢果時就唔好話要自殺啦,又話無左我唔得,又話會係我家樓下等我回心轉意,等10年都等...
對住d朋友同家人又話我勾佬佢先同我離婚,又話我成日打比佢要求復合,仲扮勁同佢大陸條女講我唔死心要同返佢一齊,等個大陸妹打比我同我講數,真係唔試過唔知有人會咁賤,我慶幸我自己走得甩,不過都係遲,哂左我11年青春(我15歲就同佢一齊,真係蠢)

[ 本文章最後由 心滿意足 於 07-11-16 17:44 編輯 ]

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

珍珠宮

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

正一賤男人!!
個老婆都係同佢生仔先會身材走樣,唔體諒不特止仲要咁話個老婆
最慘就係佢老婆好明顯俾個賤佬"乙水"到掂晒,個老公去玩女人分分鐘都唔知!

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

賤男人

別墅

原文章由 心滿意足 於 07-11-16 17:41 發表
我前夫都係會係佢d家人同朋友面前唱我既人,未離婚時已係咁,不過佢d家人及朋友唔會相信我講,我解釋都無人會聽...
係佢阿媽面前,就話係我唔肯去探佢阿媽,唔肯帶個女去探佢阿媽
無錢比阿媽,又話係比哂我,其實係佢自己唔 ...

o的男人係咁架喇~所以自古傳落黎~親生仔不如近親錢就係咁解..我對自己阿媽就唔會咁樣~不過依家經過左好多野~覺得對個老公咁好係冇乜用~留返個錢o係身~買下野俾自己阿媽就得喇~!至於99真係理佢都傻呀~佢個仔有本事咪俾錢佢囉

男爵府

睛靈勳章 BK Milk勳章

人渣中之極品!
靚太唔易做!!

子爵府

好媽媽勳章

其實咁話自己個老婆...始終唔係咁好...

[url=http://lilypie.com][img]

別墅

睇到我覺得好反感!乜原來d男人咁架!死啦,我份人疑心又大,我思疑我c6都唔知有冇咁諗tim呀?!
我情緒極度不安呀!

別墅

唉~~我覺得男人就係呢種人前一個樣人後一個樣既人...~!!

大宅

畀面勳章

講到男人好恐怖咁 人前人後兩個人
死啦,我老公會唔會係咁
''WhAt We sHouLd dO iS nOt forGet,buT to FoRgivE"

大宅

佢係你哋面前講得就講咋 ,佢同老婆講電話嗰陣未又係死晒狗:tongue: 真係難為妳同佢同檯食完飯,都要返屋企幫對眼同耳做消毒.

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至