夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

原文章由 bkfans 於 07-11-17 13:11 發表
但鬧自己老婆臭x, 自己個仔死仔, 真係賤到貼地. 佢做咩架? 38,000一個月, 但佢d行徑似地盤佬喎. 呢d爛滾損友, 都係見少d好. ...

佢自己咪係死嗅X lor! bty, what is his job?

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

呢D男人真係反轉豬肚就係屎,只係睇幾時反。

別墅

算把啦 ! 呢d人得把口(姐) 老婆電話一到咪又要現形, 佢可能非常自卑個種人, 講野就大男人, 番到屋企就......

大宅

真係乜人都有架!

原文章由 siufung 於 07-11-16 13:12 發表
我好唔中意我老公一個fd, 但因為佢地識左好耐0既舊同事,所以間唔中佢地都會去食下飯, 講真我真係唔係好想佢同佢來往,因為我覺得條友好衰....
佢個老婆我老公都識,佢地以前大家係同事。個女仔同佢拍左幾年就結左婚... ...

洋房

我老公都有個舊同學又係咁衰,對住個老婆扮到好好先生咁~~又係鐘意死去大陸澳門叫雞,不過我同呢個pk講咗唔好再搵我老公,如果俾我發現再搵我老公,我會同佢老婆講晒佢d衰嘢出黎,我老公都同意我咁做因為我老公唔知點開口叫個pk唔好揾佢.

子爵府

佢做政府工0架, 係督察, 同我c6一樣。
佢地食親飯我冇去0架, 因為我唔中意佢,而且同佢唔熟。不過我c6係乜都同我講0既人, 佢明知我唔中意果個人, 明知佢講番0的野我會唔高興, 佢都會講。
我次次聽完都話佢正衰人..... 我仲問我c6有冇唱埋我一份... 佢話我痴線, 係人都知佢淨係識讚老婆:tongue: 或唔講就算.....
因為佢覺得, 就算有乜唔好, 家羞不外傳, 閂埋門自己兩公婆講就好喇.....
我都好信佢, 唔會話我0的乜, 何況我都已經全力以赴, 做到最好啦.... 應該都冇乜比個c6講
講番佢個衰朋友, 佢早幾年已0係大陸包左個2奶, 當年佢30歲都冇, 好心佢啦.... 仲賤到係包0的10幾20歲0既.... 佢老婆一0的都唔知0架, 仲以為佢老公好好添,因為佢0係老婆面前, 同外父母面前係死狗一樣, 好狗0既....
如果佢老婆知佢有玩女人, 我諗一定離婚....
我仲成日好驚c6比佢教壞, 但我c6話幾廿歲人識分是非黑白, 唔會聽人講兩講就自己人格都變埋。做朋友有時只係食餐飯, 佢要呻由得佢, 聽完就算, 最多勸佢兩句: "有家庭啦,唔好玩咁多..."
但係始終我都唔知佢仲有乜"分享"0既話題, 所以次次我都唔中意佢地食飯。不過我c6本身朋友唔多, 如果下下都管住晒食餐飯都炸形又好似唔係幾好咁....
以前佢地半年食一次左右, 而家1年都未必有一次, 希望見下少0的見下又少0的, 唔好再來往最好...

複式洋房

原文章由 siufung 於 07-11-18 21:33 發表
佢做政府工0架, 係督察, 同我c6一樣。
佢地食親飯我冇去0架, 因為我唔中意佢,而且同佢唔熟。不過我c6係乜都同我講0既人, 佢明知我唔中意果個人, 明知佢講番0的野我會唔高興, 佢都會講。
我次次聽完都話佢正衰人..... ...

咁你先生係咪做政府工架!叫你老公小d同呢d人一齊啦!好彩我老公好小同d顆計出去玩ja.......如果我老公識得你老公個fd就大獲喇!
hi,儀媽

別墅

所以我知道一定要keep住自已. 唔可以放縱.
不論外表同身材. 講真, 如果我老公係大肥佬. 個look又唔掂. 我都會係密友面前話我老公.....死肥佬....同一番說話. 不過唔會講租口je....呢個男人d語氣同講粗口又真係幾討厭.

所以大家唔好諗住老公冇complain 就以為可以放縱, 一定要keep住自已呀....

洋房

條友唔x都無用......佢自己做督察....鬼唔望佢比大陸雞知道捉佢黃腳雞....到時咩面都無晒....工又無...家又無.......

大宅

好野!!! 抵死...

原文章由 lydiangelhk 於 07-11-19 17:09 發表
條友唔x都無用......佢自己做督察....鬼唔望佢比大陸雞知道捉佢黃腳雞....到時咩面都無晒....工又無...家又無.......

首頁

尾頁

跳至