論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

財務公司有辦法在菲追數嗎?
[img]http://www.baby-kingdom.com/static/image/common/mobile_v1.gif[/img]

別墅

回覆:工人炒後返菲,尚欠財務公司錢

我都想知!兩個前工人都係借完錢走佬!

男爵府

你只要證明工人出境, 收數公司就唔會找你

禁止訪問

別墅

真係好好奇財仔點做生意。工人十個八九個都走數,其實佢地點為本㗎?

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

做得財務公司, 我覺得佢哋有辦法追到去菲律賓, 僱傭合約都有工人菲律賓地址啦~ 除非工人一早虛報個地址。

公爵府

我工人說財仔會追數追到家鄉, 所以她不會借錢

複式洋房

真的不明白,工人還款期內博炒返家鄉,財務公司賺乜?

大宅

財仔公司真係害死人呀,我家姐姐,借左4萬, 睇下佢點還,

首頁

尾頁

跳至