跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有冇興趣自組一齊玩幼兒潛能訓練課程, 有8個bb就可以參加啦。包班會員為HK$1,650。報名日期是11月28日, 有興趣請PM

媽媽名
BB名

出生日期
聯絡電話
會員証號碼

1. ngjwc
:-D

複式洋房

請問有冇興趣自組一齊玩幼兒潛能訓練課程, 有8個bb就可以參加啦。包班會員為HK$1,650。報名日期是11月28日, 有興趣請PM

媽媽名
BB名

出生日期
聯絡電話
會員証號碼

1. ngjwc
2. littlelady 已入會, anytime in kow & TST

大宅

點入會? 個course會響邊同星期幾開?thx

大宅

littlelady,

please PM your contact no. to me so that I''ll call you.

原文章由 littlelady 於 07-11-20 08:40 發表

媽媽名
BB名
出生日期
聯絡電話
會員証號碼

1. ngjwc
2. littlelady 已入會, anytime in kow ...

:-D

洋房

回覆 #1 ngjwc 的文章

我在200610有包班,灣仔上課, 還有2-3個位可以組成第二班, 如果你們有興趣, 請在今天內回覆。
http://forum.baby-kingdom.com/vi ... &extra=page%3D1

大宅

回覆 #5 DTCP 的文章

DTCP,

Hi!

我好想報名參加呀!!!!, 但未做會員!! 請問現在補辨得唔得?

首頁

尾頁

跳至