想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

我既綠d仲係好淺色,有冇jm係有左3至4星期,你哋既綠d有幾深色,post張相比我望望,可以嗎?

男爵府

引用:我既綠d仲係好淺色,有冇jm係有左3至4星期

原帖由 jessying 於 14-06-23 發表
我既綠d仲係好淺色,有冇jm係有左3至4星期,你哋既綠d有幾深色,post張相比我望望,可以嗎?

...
要過due date 6~7日才跟對照線一樣深

大宅

回覆:jennylady 的帖子

我已過due day十幾日,都仲係好淺色

大宅

回覆:jennylady 的帖子

Due day 係6月6日,一直都有淺線,cb係6號係1至2的

大宅

引用:Due day 係6月6日,一直都有淺線,cb係6號

原帖由 jessying 於 14-06-24 發表
Due day 係6月6日,一直都有淺線,cb係6號係1至2的
你睇下医生check 下安胎好d, 我排卵後約3 星期多就深粗100%。

別墅

回覆:懷孕三至四星期既綠d係有幾深色?

第一条綠D係due day 16/6, 最底個條係 23/6, 但我未睇醫生未去照,唔知咁樣係咪正常!?

別墅

回覆:懷孕三至四星期既綠d係有幾深色?

第一条綠D係due day 16/6, 最底個條係 23/6, 但我未睇醫生未去照,唔知咁樣係咪正常!?

別墅

回覆:brownypin 的帖子

我同您差唔多,啲jm謝,每日有加深就正常

大宅

引用:第一条綠D係due day 16/6, 最底個條係 23/6

原帖由 brownypin 於 14-06-24 發表
正常,可去看医生驗尿取懷孕證明了!

別墅

回覆:jessying 的帖子

我20號due day,第一條係due day前3日,最尾嗰條係前日,呢兩日無check na

大宅

引用:我20號due+day,第一條係due+day前3日,最尾

原帖由 wongcq 於 14-06-24 發表
我20號due day,第一條係due day前3日,最尾嗰條係前日,呢兩日無check na
咁第三條係邊日?

首頁

尾頁

跳至