跳至

首頁

尾頁

大宅

嘻~~~~我都有第2個呀...0802呀....我都唔知係豬定吱吱呀~我預產期年初3呀~
我so far都重左35磅喇....醫生叫我唔好食得咁勁~
原文章由 塵太 於 07-11-19 15:29 發表
我都有左第二個bb, 預產期係0802, 唔知會係猪尾定係老鼠呢....
不過今次陀第二個肥得好勁,食得又瞓得,我諗起碼肥50磅:-(
[size=x-large]一個幸福的家,就因為Bubu and Loklok~

大宅

我係ft mami ar....同埋我99不嬲都幫開我湊仔...所以我都冇咩怕攪唔掂....
原文章由 yikmeim 於 07-11-20 12:40 發表
我想問吓你地係working mama定係full time mama??
我係full time mama無人可以幫我手湊bb, 又唔想請工人,
如果生多個又驚自己攪唔掂......
[size=x-large]一個幸福的家,就因為Bubu and Loklok~

大宅

點解會夜晚起咁多次身0既......
我個仔通常一覺訓天光....
原文章由 大肚 於 07-11-22 13:12 發表
好敬佩你地呀:-P

我而家亞仔晚晚都起2次身, 我成晚都無覺好訓 , 所以唔洗做, 都唔會生多個喇, 好辛苦呀:-(

大宅

哦.....咁會開刀定順產呀????
so far,bb都健康....只係我太重...我而家盡量食清0的...希望唔會影響到bb同自己0既健康~
咁你都有上0802嘛???
原文章由 bbremus 於 07-11-23 14:29 發表

咁啱既, 我都係出年2月生呀.... 預產期年初2即8號, 可能會係豬女, 因為我d血壓時高時低, 希望可以足月至生!

大宅

好叻呀~
原文章由 zoechan2005 於 07-11-25 13:19 發表
我已經生咗第二個bb(1/10/2007),其實係第三個!

大宅

恭喜呢度已經有喜0既媽咪~

大宅

嘩~~~~你好勁呀~咁快生左...你計劃定唔覺意架???

大宅

嘻~~~~我都就生喇~~~仲有2個星期左右....咁你0地有2個bb 0既媽咪...係咪都自己湊番呀?

大宅

我細仔大年初一出世喇~:loveliness:
有興趣可以去我blog see see....

大宅

多謝你0既意見呀~thx~~~
原文章由 bro_and 於 08-2-12 09:10 發表

恭喜晒, 休息多d, 都要留意大果個BB d情緒, 有咩野都要抱左個大先抱個細, 我個仔到而家都要我地讚埋佢先讚個妹, 同埋兩個而家成日一齊玩都幾好, 間中都會爭, 但好快冇事又一齊玩!

我都贊成大家生多個, 會懂得分享 ...

大宅

hahhaa....到時生完講我知呀~
原文章由 Fiona20b 於 08-2-12 17:44 發表
己經有第二個B, will be mouse bb啦,預產期係9月18日

大宅

:恭: :喜: 大家生個健康mouse b ar

大宅

噢....仲有成10磅呀........我有排減呀....
嘻~~~希望下次再見大家可以回覆以前0既身材啦~
仲有...恭喜所有生左bb 0既媽咪呀~同祝各位bb健康快樂~
原文章由 itbc 於 08-3-25 10:24 發表
ICOLAW & fiona,

尋日先你地, 真係唔覺得你大肚呀.

FIONA,
你好瘦下喎.

NODDYBANANA,
你直頭唔覺得剛生完BB, 你真係好瘦呀.

恭喜哂.

首頁

尾頁

跳至