自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

畀面勳章

今日去完, 想問問是否做左狗公園呀.......
好多人帶d狗去果度 ??????

水晶宮

原文章由 prettylily 於 07-11-18 23:23 發表
今日去完, 想問問是否做左狗公園呀.......
好多人帶d狗去果度 ??????

下.....
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

男爵府

因為香港太少公園係容許狗進入啦,而彭福公國係其中之一,所以咪多人同佢地D狗去啦!

男爵府

畀面勳章

原文章由 Bidbid 於 07-11-18 23:38 發表
因為香港太少公園係容許狗進入啦,而彭福公國係其中之一,所以咪多人同佢地D狗去啦!

唔怪得之啦, 真係好多喎, 咁咪好 dirty & 唔衛生羅,
今日所見, only 係條 隧道 d 狗狗都放低幾多尿尿..
大大都有架...........:cry:

大宅

我自己都養狗, 亦近彭褔公園, 間唔中去果度溜狗, 希望各狗主自律啦! 有大大唔該清埋好啦。的確有狗主冇清埋狗糞!

如果唔自律, 人地點會有信心再俾地方我地狗主同狗多d地方玩呢!

男爵府

畀面勳章

原文章由 小白427 於 07-11-19 00:20 發表
我自己都養狗, 亦近彭褔公園, 間唔中去果度溜狗, 希望各狗主自律啦! 有大大唔該清埋好啦。的確有狗主冇清埋狗糞!

如果唔自律, 人地點會有信心再俾地方我地狗主同狗多d地方玩呢! ...

你講得好呀, 因為我自己覺得, 有d 大人會帶d 小朋友去果度
玩下 or 行下, 但係有d 狗主真係唔多理d 狗既野, 會唔會對d
細既小朋友唔咁好羅, 所以, 真係希望各狗主自律啦! 有大大唔該清埋好啦 & 唔好唔拖住d 狗狗, 有時d 狗太開心, d 主人月叫牠
月走....周圍 中中中......

首頁

尾頁

跳至