跳至

首頁

尾頁

大宅

見到報紙DISNEY全年通行證有優惠,我都想買。

因為阿仔好似好鍾意MICKEY MOUSE,仲有上次同佢去海運睇燈飾佢又好開心,所以我想買最平$650嗰種,我老公平日都可以行得開,咁就可以帶個仔去玩,等佢開心吓。
再唔係我自己帶佢去都可以嘅,最緊要係佢玩得開心.....

如果0607全職MAMI都有買,我們下次可以約埋WEEKDAY一齊去。

邊個有呀?快D報上名來......

男爵府

我無睇報紙呀, 有咩優惠?

原文章由 HELEHCHOW 於 07-11-19 13:05 發表
見到報紙DISNEY全年通行證有優惠,我都想買。

因為阿仔好似好鍾意MICKEY MOUSE,仲有上次同佢去海運睇燈飾佢又好開心,所以我想買最平$650嗰種,我老公平日都可以行得開,咁就可以帶個仔去玩,等佢開心吓。
再唔係我自己帶佢去 ...

公爵府

畀面勳章

回覆 #2 HELEHCHOW 的文章

HELEHCHOW, 我買左la, 不過都開card, 因為想女女1月生日先開咭, 所以買左4張禮券到時先開咭.

公爵府

畀面勳章

830mama

你看看吸唔吸引la.

買4張全年通行證 免費入住主題酒店為慶祝聖誕,由2007年11月15日至2008年1月2日期間,購買全年通行證均可享以下優惠。您更可購買全年通行證禮券,為摯愛好友送上最窩心的聖誕驚喜,一起體驗全年歡樂!

優惠詳情
同時購買4張全年通行證,可免費入住迪士尼主題酒店1晚
購買特惠全年通行證,可免費入住迪士尼好萊塢酒店1晚。
購買尊貴優越全年通行證,可免費入住香港迪士尼樂園酒店1晚。
同時購買2或3張全年通行證,可獲享米奇廚師餐廳或翠樂庭餐廳自助餐5折優惠,最多可8人共享。

備註
以上優惠只適用於2007年11月15日至2008年1月2日期間,賓客必須於同一宗交易購買2張至4張全年通行證/通行證禮券,才可享此優惠。
以上優惠只適用於購買全年通行證,並不適用於全年通行證續期。
入住香港迪士尼樂園酒店之日子須為2007年11月15日至2008年6月30日期間(不適用於2007年12月21日至2008年1月1日、2008年2月6日至16日、3月20日至24日期間入住)。預訂房間須視乎供應情況而定。
入住迪士尼好萊塢酒店之日子須為2007年11月15日 至2008年6月30日期間之星期日至五(不適用於星期六、2007年12月21日至2008年1月1 日、2008年2月6日至16日、3月20日至24日期間入住)。預訂房間須視乎供應情況而定。
5折自助餐優惠可於2007年11月15日至2008年6月30日期間使用 (不適用於2007年12月21日至2008年1月1日、2008年2月6日至16日、3月20日至24日期間使用)。預訂座位須視乎供應情況而定。

男爵府

christina,

唔該哂, 等我研究下先. :loveliness: :loveliness:

原文章由 christina 於 07-11-19 16:01 發表
830mama

你看看吸唔吸引la.

買4張全年通行證 免費入住主題酒店為慶祝聖誕,由2007年11月15日至2008年1月2日期間,購買全年通行證均可享以下優惠。您更可購買全年通行證禮券,為摯愛好友送上最窩心的聖誕驚喜,一起體驗 ...

男爵府

我都想買.....電聯吖....

大宅

我都買左...之前買係咪無優惠呀!

去叫埋我呀!我只可平日去玩乍!

oscar好鐘意micky mouse呀!佢識講micky呀!
[url=http://lilypie.com][/url

別墅

我都想同你一齊去玩,電聯........... 早D比個日期等我去假

民房

我都買咗 (只可以平日用),所以我平時自己駕車同埋個仔去,
如果有機會叫埋我 !

大宅

原文章由 卓楠 於 07-11-23 17:11 發表
我都買咗 (只可以平日用),所以我平時自己駕車同埋個仔去,
如果有機會叫埋我 !

你拾得留言la咩:tongue:
[url=http://lilypie.com][/url

首頁

尾頁

跳至