影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

子爵府

引用:Quote:EuniceMaMa+發表於+14-6-26+10:02+昨

原帖由 Queenie_0012 於 14-06-26 發表
HK RECORD 有COME ON DVD OR BLU RAY~
盛惠 $59X
$59x我上再網搵下先

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

回覆:WHO ARE U

設計對白:我不是容和

Queenie_0012  真係爆笑~~~   發表於 14-6-26 17:00
緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

伯爵府

EuniceMaMa 發表於 14-6-26 12:50
我買既時候都話要調貨架, 未肯定有無, 見佢覆我話有就即刻買左先, 費時去到又無貨
...

我連放入購物車都唔得, 點問呀?
博客來唔係有come on咩?

珊瑚宮

Queenie_0012 發表於 14-6-26 13:50
HK RECORD 有COME ON DVD OR BLU RAY~
盛惠 $59X
HK RECORD 既碟其實買得好貴, come on DVD 係yeasaia 都係$3xx, blue ray $4xx.
MTV unplugged dvd都係$3xx.

水晶宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

Queenie_0012  玩嘢~~   發表於 14-6-26 17:02

子爵府

引用:+本帖最後由+pycpo+於+14-6-26+14:16+編輯+

原帖由 pycpo 於 14-06-26 發表
我買既時候話可能會缺貨,但可以放入購物車,如果真係無貨再email通知。可能最後一隻比我買左

博客來有呀我我去八下先

pycpo  庫存=1  發表於 14-6-26 14:32

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

cbeyond 發表於 14-6-26 14:12
HK RECORD 既碟其實買得好貴, come on DVD 係yeasaia 都係$3xx, blue ray $4xx.
MTV unplugged dvd都係$3xx ...
所以我無買~

cbeyond  醒目  發表於 14-6-26 17:55

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 分享愛 wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

EuniceMaMa 發表於 14-6-26 13:54
$59x我上再網搵下先
想問~你隻MTV Unplugged 咩版架?
有無台版?

如果無, 我就買韓OR 日版喇~

子爵府

Queenie_0012 發表於 14-6-26 16:24
想問~你隻MTV Unplugged 咩版架?
有無台版?
MTV Unplugged 得日版, 但有兩個版本, 1個只係有dvd, 另1個係有埋cd既

翡翠宮

EuniceMaMa 發表於 14-6-26 16:29
MTV Unplugged 得日版, 但有兩個版本, 1個只係有dvd, 另1個係有埋cd既
好~ 咁入番張先~ 疊埋心水俾YEN~

翡翠宮

EuniceMaMa 發表於 14-6-26 16:29
咦~ DVD + CD 呢個版,好似無晒囉喎。
咁。。。係咪只可以買到DVD版?

瑪瑙宮

横滨FM:容和说在釜山正信住在了他家。[害羞]正信有不好的睡觉习惯:说梦话[嘻嘻]甚至在他醒来之后还继续说[可爱]容和很害怕[哈哈]

小信信好可愛呀

子爵府

Queenie_0012 發表於 14-6-26 17:06
咦~ DVD + CD 呢個版,好似無晒囉喎。
咁。。。係咪只可以買到DVD版?
我嗰隻都係只有dvd架咋

翡翠宮

ChammyMAMA 發表於 14-6-26 17:18
横滨FM:容和说在釜山正信住在了他家。[害羞]正信有不好的睡觉习惯:说梦话[嘻嘻]甚至在他醒来之后还继续说[ ...
醒左仲繼續講~ 超攪笑~!!!!

容和屋企咁~~~~~~~~~大~!!!

斷估都係住佢家囉.

咁敏赫呢? 唔知係咪呢~?

瑪瑙宮

引用:Quote:ChammyMAMA+發表於+14-6-26+17:18+横

原帖由 Queenie_0012 於 14-06-26 發表
醒左仲繼續講~ 超攪笑~!!!!

容和屋企咁~~~~~~~~~大~!!!
敏赫住2哥屋企

yy816  我都係咁話!  發表於 14-6-26 17:51

子爵府

引用:横滨FM:容和说在釜山正信住在了他家。[害羞

原帖由 ChammyMAMA 於 14-06-26 發表
横滨FM:容和说在釜山正信住在了他家。[害羞]正信有不好的睡觉习惯:说梦话[嘻嘻]甚至在他醒来之后还继续说[ ...
真係好可愛!好想知佢會講乜

瑪瑙宮

今日fm造型,因為無得影相,日飯畫架,幾勁

cbeyond  幾cute  發表於 14-6-26 17:54

瑪瑙宮

0626 FM横滨上部/四人的服装 容和:有绿色条纹图案的白衬衫 领口系到第一个 黑色裤子 茶色皮鞋 有穿袜子 宗泫:白衬衫 领口开的比另三只宽 黑裤子 皮鞋 敏赫:白衬衫 领口解开一颗扣 黑裤子 正信:刘海放了下来 白衬衫里面穿着横条T 鞋拖

我想睇小信信放劉海個樣呀

翡翠宮

ChammyMAMA 發表於 14-6-26 17:50
敏赫住2哥屋企
KAKAAAAAA~
一人照顧一個弟弟~

瑪瑙宮

引用:Quote:原帖由+ChammyMAMA+於+14-06-26+發表

原帖由 yy816 於 14-06-26 發表
真係好可愛!好想知佢會講乜
要問大哥喇

首頁

尾頁

跳至