跳至

首頁

尾頁

大宅

請問各位媽咪已在藍田啟思或迦南讀N1的是否已付2008/09 K1的留位費?及有無沒有讀N1,但已收到信讀K1的?thank you

禁止訪問

別墅

我囡冇係呢2間讀nusery, 而2間都收左佢讀k1, 其實2間都好, 不過想同佢讀全日, 所以會揀啟思.

原文章由 RedBean_0509 於 07-11-19 15:43 發表
請問各位媽咪已在藍田啟思或迦南讀N1的是否已付2008/09 K1的留位費?及有無沒有讀N1,但已收到信讀K1的?thank you

大宅

各位, 我囡囡今年8月出生, 如果要讀呢兩間 o既 nusery, 不知幾時報名 ? 同埋 nusery 是否全日 ? 由幾點到幾點 ? 謝謝 !
原文章由 jsbaggio 於 07-12-2 17:11 發表
我囡冇係呢2間讀nusery, 而2間都收左佢讀k1, 其實2間都好, 不過想同佢讀全日, 所以會揀啟思.

別墅

Hi Kat_Step,

Same to you, my baby borned in May 2007 and would like to choose these 2 kindergartens : )

原文章由 Kat_Step 於 07-12-11 11:58 發表
各位, 我囡囡今年8月出生, 如果要讀呢兩間 o既 nusery, 不知幾時報名 ? 同埋 nusery 是否全日 ? 由幾點到幾點 ? 謝謝 !

首頁

尾頁

跳至