跳至

首頁

尾頁

別墅

地址:沙田新城市廣場三期2樓西田百貨星級童真區
營業時間: 11am-4pm

果度有bb設備, bb小食, 供應免費尿片等, 聽落好似幾好... 試過未?

大宅

無呀~你同熊貓女去過未呀?如果去完再話比我地知呀~
我睇你個blog,見到你地都成日帶熊貓女四圍去喎,又去沙灘,又去機場,熊貓女就好啦~成日去街~
c6成日好怕帶哲哲出街,驚多野拎,攪到哲哲成個鄉下仔咁,一出街就好似出城咁~:tongue:
原文章由 fattyangela 於 07-11-21 23:21 發表

果度有bb設備, bb小食, 供應免費尿片等, 聽落好似幾好... 試過未?
[link=http://www.TickerFactory.com/][image noborder]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;29/st/20101228/dt/14/k/e4b9/preg.png[/image]
[/link]

男爵府

BK猜猜猜慶中秋

Ling_piglet

下次影低哲哲個出城 look黎睇吓吖

男爵府

BK猜猜猜慶中秋

fattyangela

我唸等亞B大多小小好D, 坐得穩D同食得多D嘢, 遲D不如約埋一齊去呀? 我聽朋友朋話沙田有間餐廳唔知係咪呢間呢?亞B自己有個位坐架:lol

原文章由 fattyangela 於 07-11-21 23:21 發表

禁止訪問

大宅

我係沙田友, 差唔多每兩個星期就同99, c6到西田巡視業務, 每次都會去嗰到換片. 個到既bb餐廳幾好嫁, 大約有5-6個位. 不過週末太多人, 連餵奶房都要等半個鍾.
我會等阿囡大少少, 可以食多d野先去. ling_piglet, fishmum & fattyangela, 遲D我地約埋去.

原文章由 fattyangela 於 2007/11/21 23:21 發表

大宅

picture from other mumi's blog
http://hk.myblog.yahoo.com/jillian-diary/article?mid=635

男爵府

西田個育嬰房都去過好多次啦!以前覺得係最好既配套設備,不過,我去完圓方後,覺得圓方個育嬰室仲No.1,裝修豪華同埋最緊要空間夠大,設備一流。可能仲係新無咩人用呢。

大宅

lokjudy, 咁圓方有無bb餐廳?

男爵府

原文章由 yuenru 於 07-11-22 15:42 發表
lokjudy, 咁圓方有無bb餐廳?

無bb餐廳架,我係話個育嬰室好好。

別墅

好似好吸引窩, 我遲d要去探路先! 哲哲, 九龍站幾方便窩!
原文章由 lokjudy 於 07-11-22 11:20 發表
西田個育嬰房都去過好多次啦!以前覺得係最好既配套設備,不過,我去完圓方後,覺得圓方個育嬰室仲No.1,裝修豪華同埋最緊要空間夠大,設備一流。可能仲係新無咩人用呢。 ...

別墅

幾好呀, 多謝你呀 ruby! 下次大家可以一齊去, 包場好唔好? :-P
原文章由 yuenru 於 07-11-22 10:27 發表
picture from other mumi's blog
http://hk.myblog.yahoo.com/jillian-diary/article?mid=635

別墅

唔緊要啦, 試試下就得啦. 我有時都唔理c6, 佢好懶...
原文章由 ling_piglet 於 07-11-22 08:44 發表
無呀~你同熊貓女去過未呀?如果去完再話比我地知呀~
我睇你個blog,見到你地都成日帶熊貓女四圍去喎,又去沙灘,又去機場,熊貓女就好啦~成日去街~
c6成日好怕帶哲哲出街,驚多野拎,攪到哲哲成個鄉下仔咁,一出街就好 ...

大宅

fattyangela, good idea bor. 等我問下可唔可以包場先.

首頁

尾頁

跳至