跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

part 9 回顧:

http://forum.baby-kingdom.com/viewthread.php?tid=1193044&extra=page%3D1

請各位靚ee盡情吹...吹到不亦樂乎

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

禁止發言

醒目開學勳章 畀面勳章

男爵府

我琴日教蚊豬數手指腳指, 教完之後, 佢就成日係咁捉住隻腳係度ee er er.....仲成日义開d腳指......係咪我教壞左佢呀?

翡翠宮

我有facebook架..成日收到gift...我養左魚又種左花...又咬過人...但我其實又唔係好知facebook玩咩..

原文章由 Baby承恩 於 07-11-22 11:55 發表
ESTHER, 其實我都想試下玩FACEBOOK...好似好好玩咁

禁止發言

醒目開學勳章 畀面勳章

翡翠宮

好得意呀...我地d bb開始好好玩呀...最好玩係咪1-2歲呢

原文章由 MMLCY 於 07-11-22 11:58 發表
我琴日教蚊豬數手指腳指, 教完之後, 佢就成日係咁捉住隻腳係度ee er er.....仲成日义開d腳指......係咪我教壞左佢呀??t=1195703334 ...

禁止發言

醒目開學勳章 畀面勳章

男爵府

好媽媽勳章

Please e-mail Koen's photo for me with better resolution, I'll make a 2008 calendar for Koen as a birthday present.....

QUOTE:
原文章由 littlecar 於 07-11-22 10:52 發表
nana...朗朗今日會用頂生日帽喇...到時有相俾你睇丫:lol:

禁止訪問

好媽媽勳章 畀面勳章

男爵府

好媽媽勳章

Kei Kei will go to healthy center tomorrow, any preparation?

[ 本文章最後由 NaNa2005 於 07-11-22 12:07 編輯 ]

禁止發言

醒目開學勳章 畀面勳章

男爵府

人地問你地我係咪教壞左佢呀! .....你地就掛住睇佢個樣?

原文章由 littlecar 於 07-11-22 12:00 發表
好得意呀...我地d bb開始好好玩呀...最好玩係咪1-2歲呢

翡翠宮

如果係我相簿到copy 個resolution夠大嘛

http://picasaweb.google.com.tw/KeonWong

原文章由 NaNa2005 於 07-11-22 12:02 發表
Please e-mail Koen's photo for me with better resolution, I'll make a 2008 calendar for Koen as a birthday present.....

QUOTE:
原文章由 littlecar 於 07-11-22 10:52 發表 http ...

男爵府

好媽媽勳章

Oh I see, thank you anaBB. I'm a "out" mama...

原文章由 anaBB 於 07-11-22 12:06 發表
www.facebook.com開個account. 然後用email address去add你d friends. 你會係你d friend個account度見到佢d friend. 然後friend"能"friend, 就會搵到好多人.

得閑可是種下花, 養下魚, 然後將d花 魚送比人. ...

翡翠宮

你一教蚊豬就識數...點會教壞呀?-( ?-( 真係好鬼可愛

原文章由 MMLCY 於 07-11-22 12:06 發表
人地問你地我係咪教壞左佢呀! .....你地就掛住睇佢個樣?

禁止發言

醒目開學勳章 畀面勳章

禁止發言

醒目開學勳章 畀面勳章

男爵府

Hee heee................我唔係唔理你地呀!! 係玩facebook玩到天昏地暗咋!!!!!

原文章由 Baby承恩 於 07-11-22 12:02 發表
以下係仲未開過新part吹水站嘅媽媽呀, 你地要自動自覺呀...:loveliness:

史葛媽
福媽
水怪
蚊媽
蛋媽
deerdeer
唱k媽
蓁蓁媽
NaNa

就算史葛媽唔理我地...我地都唔會離棄佢架....

史葛媽媽媽媽媽........回 ...

首頁

尾頁

跳至