自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 親子達人勳章

係咪先生對得電腦多或從事電腦工作,就會生女?

洋房

原文章由 emt1314 於 07-11-22 23:33 發表

你個問題咁得意既?係唔係你有d根據呀?
我覺得唔係!我老公係極少掂電腦既,但我上年生咗個女
我妹妹個老公從事電腦工作,佢生仔喎!:loveliness:

男爵府

醒目開學勳章 2011精緻種植勳章

我老公從來都唔用電腦架喎~不過,我2個都係女~~

水晶宮

過多幾十年,人人都會對住電腦先生存到,到時,呢個世界咪會得番d女?

別墅

but I 've read an article regarding putting mobile phone in men's pocket ...

researches show there are some relationship ga..

tend to have more baby girl that way wor...

禁止訪問

大宅

原文章由 emt1314 於 07-11-22 23:33 發表

吓咁都得. 以前都冇電腦拉, 啲人都生十個女.
我生囝生囡都好, 都成日對著部腦.
老公舊個份工要對著部腦, 就生咗囝.
生囡時喺屋企對住部腦.
打個和.
王菀之年度創作專輯《On Wings Of Time (CD+DVD) 》現已上市
請支持正版...請支持唱作女皇
(隻碟要煲架--不是放落個煲道煲...)
click入去試聽下..月亮說
飯婦人Blog

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 hashtag影視迷勳章

原文章由 sa2501 於 07-11-23 00:22 發表
咁係咪掉番轉呀? 唔對電腦先生女? (以上有2位媽咪咁講)

我C6 都對好多電腦, 我生仔

係囉,都無根據既,我老公完全唔掂電腦既,都有一個女一個仔喎:mrgreen:

大宅

如果真係對得電腦少會生女,
我諗以後就有好多想生女既媽咪唔俾佢老公玩電腦.

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

我老公都係從事電腦行業,佢仲自細就對電腦對到大,一日起碼對至少10-12小時,不過我有一仔一女。

至於用手提呢,我地兩個都好少用,亦好少跟身,甚至唔開。
盡我一己之力,發放正能量!

公爵府

好媽媽勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

我老公一放工番到屋企就會對住部電腦, 不過佢都有2個仔喎, 唔關事既~
神未曾應許天色常藍;但衪曾應許生活有力!

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

如果呢個講法係真係話, 我相信我老公會連食飯都對住部電腦
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

禁止訪問

水晶宮

畀面勳章 環保接龍勳章

我老公都唔用電腦既, 咪一樣生左個女!!:-( :-( :-(
謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

大宅

咩理論? 喺邊樹聽返嚟?

別墅

我老公同我都靠電腦工作, 我地生左個仔
[img][/img]

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

一定唔可信

洋房

吓, 邊有根據架~~?-( ?-(

侯爵府

肯定唔係啦,我好恨生個女呀,我c6成日對住個電腦,我咪又係生左個仔:tongue: :tongue:

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

冇根據嘅

首頁

尾頁

跳至