跳至

首頁
45678...10

尾頁

大宅

just an update, 我琴日去睇多次場地, 啱啱有班日本人攪緊party, 佢地有成50人, 我問佢可唔可以比我入去睇睇,佢又肯wor, 睇完唔覺得好迫, 我諗我地加埋b都應該ok掛......, 希望參加左既mami唔介意啦.

大宅

where is place??

原文章由 deborahk 於 07-12-10 11:25 發表
just an update, 我琴日去睇多次場地, 啱啱有班日本人攪緊party, 佢地有成50人, 我問佢可唔可以比我入去睇睇,佢又肯wor, 睇完唔覺得好迫, 我諗我地加埋b都應該ok掛......, 希望參加左既mami唔介意啦.

http://i140. ...

大宅

as per heading at Kwun Tong

原文章由 kimmiechiu 於 07-12-10 12:20 發表
where is place??

複式洋房

請問會唔會有遊戲節目安排??

大宅

miclau,
你係咪會參加先 . 另請check pm

原文章由 miclau 於 07-12-11 09:36 發表
請問會唔會有遊戲節目安排??

大宅

please check pm ar...
thanks

大宅

check左, 無wor:cry:

原文章由 dearest 於 07-12-11 15:40 發表
please check pm ar...
thanks

大宅

deborahk,

唔該哂你地通知我呀!我join呀!唔該預埋我啦!
我聽日入完$再update你. thanks!:-P

D) 26 dec (三) 2-5pm

1) kwankwanho--------2a+1b ---------釺詠(女)
2) kimmiechiu----------2a+1b ----------子桓(男)
3) ssuzne--------------3a+1b -----------琳琳(女)
4) deborahk-----------4a+1b -----------婷婷(女)
5) felicityfun-------2a + 2b (暫定)
6) gloria--------2a+1b
7) irisfung------3a+ 1b
8)CCmimi-------2a+1-------------------容容(女)
9) bbkingdom--------2a+1b------ 齊齊 (男)
10) Hipofant -----------2a+1b
11) ckkjoe13-----------2a+1b ----------熙熙 (女)
12) ricebb---------------2a+1b ----------樂樂 (男)
13) vickylukluk----------3a+1b
14) dearest ---------- 2a + 2b
15) luky624--------2a+1b --------------Anson (男)
16) christine----------2a+2b
17)miclau-------------4a+2b 珩珩b & kaccxtrina (女)
18) christinec --------1a+1b 素心 (可做義工)
19) miffy-miffy -------2a+1b.......鋒鋒 (男)
20) kpy2006--------2a+1b.........康僑(女)

waiting list
1) maklee0811 ------2a1b
2) Homuimui ------2a1b
3) swkmc ----- 2a1b
4) 小程程 ------ 2a1b.......朗朗(男)
5) vickyl -------2a1b

大宅

原文章由 deborahk 於 07-12-11 17:56 發表
check左, 無wor:cry:

哦...
唔 pm la, 想問而家仲有無位?
之前 miss 左追 post, 無過數俾你,
而家過番 okay 嗎? please...

大宅

dearest,
唔好意思呀, 人數已經over晒. 下次gathering再玩

原文章由 dearest 於 07-12-11 23:36 發表

哦...
唔 pm la, 想問而家仲有無位?
之前 miss 左追 post, 無過數俾你,
而家過番 okay 嗎? please...

別墅

Hi,

I read from the post that 小程程 received the confirmation to join the party, how about me?? I didn't receive any notice bor??

大宅

Vickyl,

唔好意思, 之前on list既mami以入數為confirm, 之後就waiting list補上, 小程程之後就已經full左啦,場地其實而家已經over晒, 如果參加左既mami有變更到時再通知過你啦.

原文章由 vickyl 於 07-12-12 16:39 發表
Hi,

I read from the post that 小程程 received the confirmation to join the party, how about me?? I didn't receive any notice bor??

大宅

del del del del

大宅

DEL DEL DEL

大宅

好在有mami幫手jar, 而家出住game先, 一個B可參加多項遊戲, 每個遊戲最多5個B, win左有禮物嘉許, 快d 報名啦.......

game1, BB講講講
引bb講野, 講最多者為勝, 記得帶bb平時見到就會叫既玩意

game2, 勁歌熱舞la la la
鬥跳舞, 到時會播rock music, 由各家長以拍手選出0608 舞皇或舞后
1) 婷婷 (deborahk)

game3, 你叫我做
鬥做動作多 (例如舉手, 拍手, 指鼻鼻, 口口呀甘), 由mami或爸爸發號師令, 以點數多者為勝利

game4, 亞B搵亞爸
爸爸係一邊背向bb, mami就係另一邊叫bb比野爸爸, 邊個b最快完成任務就係win, 比錯人地亞爸就梗係唔得啦

大宅

好在有mami幫手jar, 而家出住game先, 一個B可參加多項遊戲, 每個遊戲最多5個B, win左有禮物嘉許, 快d 報名啦.......

引bb講野, 講最多者為勝, 記得帶bb平時見到就會叫既玩意

鬥跳舞, 到時會播rock music, 由各家長以拍手選出0608 舞皇或舞后

game3, 你叫我做
鬥做動作多 (例如舉手, 拍手, 指鼻鼻, 口口呀甘), 由mami或爸爸發號師令, 以點數多者為勝利

爸爸係一邊背向bb, mami就係另一邊叫bb比野爸爸, 邊個b最快完成任務就係win, 比錯人地亞爸就梗係唔得啦
2) 琳琳 (ssuzne)

***其實樣樣 game 琳琳都唔惦, 等我同佢報一樣玩下志在參與, 博下爆冷先***

大宅

mud你lee個mami拱樣講自己個女架 , 婷婷最叻係大喊, 我都係膽粗粗博一博

原文章由 ssuzne 於 07-12-12 19:22 發表

game2, 勁歌熱舞la la ...

大宅

朗朗o係屋企人少少都肯聽下我既指令,一人多就怕羞唔聽駛.
湊下熱鬧玩下啦!

game3, 你叫我做
1)朗朗 (小程程)

3) 朗朗(小程程)

[ 本文章最後由 小程程 於 07-12-12 23:06 編輯 ]

男爵府

1) 樂樂 (ricebb)

game3, 你叫我做
1)朗朗 (小程程)

3) 朗朗(小程程)
4) 樂樂 (ricebb)

複式洋房

Dear deborahk,

I'm very excited that my baby can join the games !! I look forward to the Party soon. Many thanks !!!

Cheers,
Homuimui

1) 樂樂 (ricebb)
2) 栩姸 (Homuimui)

game3, 你叫我做
1)朗朗 (小程程)

3) 朗朗(小程程)
4) 樂樂 (ricebb)
5) 栩姸 (Homuimui)

[ 本文章最後由 homuimui 於 07-12-13 00:27 編輯 ]

首頁
45678...10

尾頁

跳至