夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

洋房

如果你發現情人對人不忠,而佢既對象係你呀媽你會點呀?

我發現佢電話,成日del左,咁我禁禁下比我睇到佢係打比我媽果d del左,佢二個好多秘密,無野既又點解要del d電話???諗極都唔明

今日我send sms同佢講野 我發現佢張我send比佢既sms轉發比我呀媽

我成晚都訓唔到 眼光光到而家 點算呀

伯爵府

搞不清是甚麼關係,

這個情人是你的情人還是你媽媽的情人?
看內容又似是你的情人?

你是否要表達你的男朋友與你媽媽有好多秘密而不知所措呢?

簡單得很,如果你肯定你男朋友不是與媽媽有親密關係,理由只得一個,就是他想透過你媽媽對你了解多一些,從傍指導一下,希望日后與你一起生活時融洽和愉快一些,可你想多了!白白成晚都訓唔到眼光光.

好多男仔都會這樣做,這是外母政策,與不忠距離好遠.

洋房

佢是我的情人 (因我的媽媽只有4x歲我情人3x歲)我媽現在單身

但點解要del佢地打出打入既電話呢

我總是覺得佢地成日眉來眼去

伯爵府

如果你們相處無問題,不要理會就是,更加不要去尋求或證實什麼.
先向好的方面著想,過份的第六感會惑來煩惱.
換個位置,如果你是男方會不會將自已女朋友變成日后自已女兒.
你媽媽十分漂亮明艷攝人的嗎?
危機感作耑使你的幻得幻失.

別墅

原文章由 豬頭嘜 於 07-11-24 07:32 發表
如果你發現情人對人不忠,而佢既對象係你呀媽你會點呀?

我發現佢電話,成日del左,咁我禁禁下比我睇到佢係打比我媽果d del左,佢二個好多秘密,無野既又點解要del d電話???諗極都唔明

今日我send sms同佢講野 我發現佢張我se ...

機會唔大, 會唔會係你D皮氣唔好(少溝通), 所以媽咪又心急, 男朋友對你又無從入手, 你媽咪4x又唔係個d7老8十老人家 ,咁佢地大家交換情報都唔奇.
點解要del d電話 : 怕你知道o左唔開心囉! 如果你同媽咪的關係唔係太差, 你都可以向她請教, 多d傾吓, *千萬不要有求証的說話* 否則你媽媽會很傷心的(好心x雷擎, 點解自己女女會咁樣諗自己?.......), ......
總結: 未有進一步超越"伯母政策"的行為前, 建議你多從好的方面想.

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

咁你咪好細個囉!
緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

大宅

好媽媽勳章

唔好咁多心啦, 可能你男友真係行緊外母政策呢?唔好疑神疑鬼啦

大宅

唔係喎,咩外母政策會fw女友d sms比外母呀? 好恐佈喎,我覺得問清楚同盡快跳離個關係,不如直接問埋妳呀媽?

別墅

下?你同媽咪關係係唔係唔好?同埋你幾多歲呀?點解會懷疑到去你媽咪身上呢?會唔會係你多心呀?

複式洋房

樓主,

係你懷疑你媽咪同男友之前, 你應該好好唸吓佢哋本身係一個人! 你一出世就巳經認識你媽咪, 你做咗咁多年人, 據理佢為人係點, 你一定好清楚, 照計做仔女嘅亦唔會咁樣壞疑自己個媽咪? 你咁懷疑得佢, 係咪有過D咩原因?
至於你男友, 你哋認識咗幾耐? 你對佢認識又有幾深? 某程度上行外母政策都可能係會咁做 , 不過若然你覺得唔對路, 你應該多加留意吓你男友先, 因為我總覺得做母親嘅好小會做D咁嘅事.

大宅

兩個都好有問題,要查清楚!

洋房

我27歲

我同我媽媽感情不太好,我細個爸爸就走左去,而我呀媽之後都走
左去,我由細都大都係跟我祖母、姑姐、叔叔長大,我聽屋企人講過我呀媽走左去玩,搵極都搵唔到佢,我既童年基本上無爸爸媽媽既記憶。

到我三年班我媽媽同左第二個男人一齊住,日日帶我出入波樓去飛車去到半夜三更先返屋企,試過請一個禮貌假去澳門睇賽車,成屋都係車房仔出出入入,你話點讀書,你話做呀媽點會咁對自己既子女。:cry: :cry:

佢到而家思想都未成熟

子爵府

好媽媽勳章

其實既然你覺得佢地有問題...佢地應該都知道你覺得佢地問題...試下大家坐低傾清楚...

[url=http://lilypie.com][img]

別墅

我都覺得,妳阿媽還停留在後生.去浦的空間!
問妳阿媽la!

別墅

咁你阿媽而家有無男朋友架?
佢同你bf點解有機會私下聯絡?

男爵府

唔係吓哇???
咁你男友收到你sms之後有無覆你?

大宅

你媽都未成熟, 真係好難講會有呢D事發生, 但如果真係, 我唸我會放棄男友, 因為佢好吾尊重我, 而我媽 更加吾洗講, 做人地媽, 咁傷害自己個女,都不配做人媽了

等待驗證會員

如果妳阿媽係咁,應該單力直入,問清楚佢,睇下佢攪乜鬼都好。

水晶宮

原文章由 Circlelok 於 07-11-25 17:26 發表
如果妳阿媽係咁,應該單力直入,問清楚佢,睇下佢攪乜鬼都好。

我覺我得好應該問清楚,,唔好係到估估下
有人話,人一生要找到四個人1) 自己2) 深愛你的人3) 你最深愛的人4) 共你過一生的人             在你出世一刻,我一次過找到這四個人

子爵府

係, 要問清楚...
如屬實, 咁個男人就算肯回頭都唔好受...
而阿媽, 算數啦... 母女緣薄... 睇下你會唔會原諒佢啦...始終係阿媽....不過係好騎呢0既阿媽

首頁

尾頁

跳至