跳至

首頁

尾頁

複式洋房

尋日去o左行西田 , 好多o野都好平 , 特別係CHU CHU系列o既產品 , 仲平過上網買 , 大家有時間的話可以去行下 , 不過大家都要小心自己啊 , 因為真係好多人o家 !

大宅

我都好想去行下呀~ 不過又唔想咁早買野, 我諗住新年左右先開始買. 你地呢
已經知道買咩色多lor:loveliness:
原文章由 anpanman626 於 07-11-24 12:42 發表
尋日去o左行西田 , 好多o野都好平 , 特別係CHU CHU系列o既產品 , 仲平過上網買 , 大家有時間的話可以去行下 , 不過大家都要小心自己啊 , 因為真係好多人o家 ! ...

複式洋房

我仲未知道買咩色啊:cry: ! 不過o個日見到有d o野咁平都忍唔住買o左小小 !

原文章由 kitmeit 於 07-11-25 10:01 發表
我都好想去行下呀~ 不過又唔想咁早買野, 我諗住新年左右先開始買. 你地呢
已經知道買咩色多lor:loveliness:

等待驗證會員

原文章由 anpanman626 於 07-11-26 10:05 發表
我仲未知道買咩色啊:cry: ! 不過o個日見到有d o野咁平都忍唔住買o左小小 !

我上星期四,五都有去,星期四做完產檢同媽咪去,買咗和尚袍6件,同孖女D聖誕禮物,星期五同老公去買咗2張COMBI搖椅,好抵呀有8折,原價$700,現$560,蛤哪衣10件,同的玩具.

我地係孖女來架,大孖叫彩妮,细孖叫倩妮.

別墅

我都係仲未知道買咩色啊 ! 不過o個日見到有d o野咁平都忍唔住買o左bb床舖8件裝, 黃色夠中性, 我又靚, 和尚袍3件, 我仲見到兩年前我起關島結婚其中一對夫婦, 佢地買小孩衫, 一定有小朋友啦, 好有緣啊

複式洋房

幾時會再有西田大減價呀?

禁止訪問

禁止訪問

珍珠宮

牛年勳章 開心吸收勳章 DHA勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章

原文章由 bibichu 於 08-1-15 09:30 發表
要5月先會再減呀? 但係我五月頭預產期喎....

咁請問知唔知仲有冇其他公司呢排會做減價呢? 例如Jusco, Sogo咁?
thanks.

我都想知呀!Thanks!:lol:

大宅

吉豬島 sales 話2月底(2-3 日) 可能會有大減價 ... 大家到時留意下, 同埋報料呀~~~ ^^

原文章由 mmami 於 08-1-15 12:23 發表

我都想知呀!Thanks!:lol:

別墅

每年嘅EASTER,JUSCO都有PROMOTION呀!尤其BB嘢呀。

首頁

尾頁

跳至