美容扮靚

跳至

首頁
23456...17

尾頁

男爵府

2024年龍年勳章

回覆:踩健身單車的你減了多少?

今日功課

男爵府

2024年龍年勳章

好耐冇跳紅帽,好攰!

男爵府

2024年龍年勳章

今日少少哋踩一陣

大宅

今晚都會在家踩車,個天氣不穩

大宅

我踩左個幾月,一星期大約踩到5次,每次30至45分鐘,頭10分鐘就出晒汗,唔知點解,一d都冇瘦過。我平日食野唔算多,唔知關唔關事每次踩完沖埋涼會搵零食食

大宅

回覆:ck816 的帖子

我又分享成績,踩左差不多六個月,日日踩60-90分鐘,瘦左30磅有多,由大碼衫改穿細碼衫,先瘦身,然後瘦面,宜家瘦到四肢,近來進入平台階段,體重仍然維持雙位數字;飲食有戒口,但無刻意計算卡路里,無靠任何藥物或代餐;在此鼓勵大家要堅持,吾好氣餒!

大宅

引用:我踩左個幾月,一星期大約踩到5次,每次30

原帖由 pachan 於 14-08-09 發表
我踩左個幾月,一星期大約踩到5次,每次30至45分鐘,頭10分鐘就出晒汗,唔知點解,一d都冇瘦過。我平日食野 ...
一定要戒零食,一星期食少少獎勵自己還可以,我會做完運動然後沖涼跟住訓覺架啦,吾會比時間自己食零食

男爵府

2024年龍年勳章

回覆:sardines 的帖子

好厲害!我覺得運動唔難,但戒口真係非常難!我都快一個月,磅數上落不大,寸數已經冇改善可能因為太為食,攪到唔可以減肥,只可以keep住唔肥落去

大宅

我咪又係囉, 只可以keep住唔肥, 我目標係減10磅, 都咁難

男爵府

2024年龍年勳章

回覆:pachan 的帖子

我要減廿磅

啱啱跳咗一part紅帽,而家踩緊單車

大宅

回覆 ck816 的帖子

我今晚踩左40分鐘。心思思諗緊買唔買心跳錶好

大宅

回覆 sardines 的帖子

我諗真係要忍下口,我最衰係做完運動之後沖完涼洗頭,等個頭乾時有空當時間囉,就會搵d零食食下

男爵府

2024年龍年勳章

今晚單車成績,紅帽冇帶錶跳,唔知消咗幾卡

男爵府

2024年龍年勳章

如果買就去amazon 買,平好多!六百左右已有我果隻

大宅

請問如順產幾耐之後可以呼單車?

男爵府

2024年龍年勳章

回覆:Tysonjai 的帖子

我都唔清楚究竟幾時先係最好時候再做運動!不過,我見之前有人講過月事期間做,事倍功半,所以我估如果仍未清晒孕期嘅血,都唔好做啦!即使清曬都唔好一下做咁多,要慢慢pick up返!而且最少坐埋月啦,身體元氣大傷,唔補返將來老就知味道

Tysonjai  Thanksss  發表於 14-8-10 21:30

大宅

回覆 ck816 的帖子

我都係amazom 睇緊,我未試過係呢個網買過野。有d唔明,請賜教,見到有d會講可以international n domestic ship 價錢會貴過 domestic ship 咁個價錢係咪已包埋運費? 你同邊間買可以比條link我嗎?

男爵府

2024年龍年勳章

http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00EY4DGFE/ref=mp_s_a_1_1?qid=1407647678&sr=8-1&pi=SY200_QL40

呢度只要選sold by amazon都可以ship!郵費另計!paid by usd會平過港幣,因amazon會率貴!

另你問點解international 貴過domestic ,可5可以選domestic,可以選domestic,不過你要有domestic地址,否則唔可以寄香港!用返amazon 做seller嘅貨啦,應該都抵過搵代購買!因為amazon 寄香港要七個幾美金左右咋!

男爵府

2024年龍年勳章

回覆:ck816 的帖子

睇錯你問題,international係唔包郵費架!所有都不包郵費!我搵過香港,美國,同某些英國網,amazon買polar真係最抵

大宅

引用:回覆 sardines 的帖子我諗真係要忍下口,我

原帖由 pachan 於 14-08-10 發表
回覆 sardines 的帖子

我諗真係要忍下口,我最衰係做完運動之後沖完涼洗頭,等個頭乾時有空當時間囉,就會 ...
我會沖完涼即刻刷牙,無藉口可以食零食

首頁
23456...17

尾頁

跳至