想生BB

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章 環保接龍勳章

ootolai 加油丫~~

原文章由 ootolai 於 07-12-6 19:15 發表
venustam & driedpork,

我的第三次IUI失敗了, 所以早前打左去KWH問佢地有關我的IVF!

佢地依家叫我私家到取回做過IUI的証明, 然後番去約見DR. WONG, 大約一月可以番去簽啦, 三四月到可以做IVF了!

Venus,

可能我地 ...

妳在簽紙前,醫生會問你留不留雪貽。我沒有得留,因質素問題。
黃醫生意見新鮮造對我好一些。
如果好似我用新鮮胎,只可以做三次ivf。
用雪胎可以做好多次,不過都要看胎質素,有些不能雪。
第一次ivf成敗,大約要等兩至三個月休息,等身體復原。
希望可以幫到妳了解。

男爵府

回覆 #20 ootolai 的文章

多謝妳丫,我囡囡已經三個半月了。06年10月我ivf失敗後,自然有了。
因為我不是每個月有成熟卵,加上我c6蟲蟲三不合格,所以黃醫生見意用新鮮好一些。

男爵府

回覆 #22 ootolai 的文章

ootolai 比心機、加油丫~~

我bb都等了十二年,宜家我都38歲啦,不過我等bb歲半我都會在試試追第二個。

唔好灰心呀,有咩事情都打出來,心情都會好些,e到有好多姊妹都明白、大家都會互相鼓勵。努力加油,由日終會成功。

男爵府

原文章由 ootolai 於 07-12-10 18:32 發表
Venustam, driedpork,

我今天去左KWH BOOK 左期見DR. WONG 了!!! 郭姑娘好好, 係我上次打比佢時, 佢已經幫我BOOK左期!!! 我08年1月16日番去見佢簽字, 希望到時有好消息!

...

ootolai

真好呀!妳可以係1月16日簽字,我估妳會在新年後,復活節前做
ivf,祝妳早日有好消息

首頁

尾頁

跳至