想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

:-( :-( 最近幾日...覺得個人唔係好舒服,,,有成日想尿尿...有成日不夠訓...個肚有一d痛...於是去看醫生...醫生第一次講我有可能有左...叫我呢幾日唔好DO DO‧叫我11/24自己驗下...點知驗左係無...心唸...我係咪子宮有問題...於是去屋企附近個間婦產科看看...個醫生講...你有仔女未呀...我話無..佢話我的卵子好少...叫我快D生...我話那我係咪好難有...佢有話唔係...我回家時...一直喊...:-(回家...跟老公說...他叫我回去第一間個間看...我之後回去比院長睇‧我話他聽...個間婦科咁講...他說不可能了...之後他幫我做陰道檢查...我子宮健全..也夠厚...但他說我有一點點泡泡...但他說很多女生都有...叫我不用擔心...他說我這一次沒有懷孕...叫我放輕鬆心情...有可能我太CARE,所以產生假懷孕...之後他幫我打左支催經針...叫我M來第五日回去找他拿排卵藥...因為我跟他說...我想快一點有左...我話比他知...我老爺得48歲中風變成植物人...我想比佢抱孫...我係香港人...嫁去台灣...十月開始無避孕...唉!我係咪太緊張...

大宅

原文章由 appleleelo 於 07-11-25 22:26 發表
:-( :-( 最近幾日...覺得個人唔係好舒服,,,有成日想尿尿...有成日不夠訓...個肚有一d痛...於是去看醫生...醫生第一次講我有可能有左...叫我呢幾日唔好DO DO‧叫我11/24自己驗下...點知驗左係無...心唸...我係咪子宮 ...

10月開始至今只係1個月多d咋喎,放鬆d啦,緊張對懷孕一d都無幫助。我都試左9個月先有bb,起初都好唔開心,但後來明白太緊張可能仲衰,good luck!!!!

複式洋房

你try一個月就咁緊張
我try了差不多三年都得個吉
放鬆d啦香港人,繼續努力呀!

大宅

我同你一樣, 都係10月份才開工, 我都好明白你心情, 好想快d有,你有冇用d仔check 排egg? bk呢度好多sister用d仔後bingo的, 不如你都try 下.:-P

別墅

by the way, u can 睇中e...佢哋有d中藥係可以幫妳easy d bingo 噃...不要灰心,繼續努力!

首頁

尾頁

跳至