自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章

係人都知H&M係排一條queue再睇邊個cashier得閑先去付款,我同阿女當時排第一,前面兩個收銀機仲有客俾緊錢,班B6係都要我同阿女去個仲有客俾緊錢既cashier到排隊,話俾佢聽係香港排隊係排一條隊的,唔同係B6的做法,佢話我好咁樣話佢,跟住人身攻擊我我俾一個貎似農婦既六十幾歲阿毛話我醜婦,不知所謂,如果我係醜婦,佢應該醜到不能歸類,虧佢講得出,我現在仲好又話六月一日之後唔再來香港,吹水

偷懶喵星人  醜到不能歸類   發表於 14-7-4 18:22
chunsamyuen    發表於 14-7-4 16:49

珊瑚宮

+3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

回覆:又俾B6激到好嬲 (B6勿入)

全力支持捐血行動~
Blood for Life 熱血使命 @ fb

水晶宮

子爵府

佢地老中青幼都唔識排隊架,仲覺得打尖係理所當然,同佢地講任何野都係嘥氣!

男爵府

回覆:bebe0212 的帖子

我都遇過類似。係喺厠所,b6會走去厠格門前等,人一出佢就衝入去,話佢佢答“禾嗯鞋拉c,呵快”……極討厭。

sumlam  Lee譯得巧廚神  發表於 14-7-4 16:23

子爵府

真係好討厭
破壞秩序

大宅

b6又走數!死翻b6 啦!

水晶宮

最關心BB問題熱投勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

我會忍唔住鬧佢8婆!仲要係死8婆!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

伯爵府

呀婆好萌塞,仲要係大6, 同職員講叫呀婆排隊

伯爵府

引用:係人都知H&M係排一條queue再睇邊個cashier

原帖由 bebe0212 於 14-07-04 發表
係人都知H&M係排一條queue再睇邊個cashier得閑先去付款,我同阿女當時排第一,前面兩個收銀機仲有客俾緊錢 ...
俾我會叫職員話佢, 唔會自己同佢講野tim呀!

公爵府

珊瑚宮

虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 +5熱血勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

別墅

你應該照俾佢地打尖,然後大大聲聲同你個女講,你第時大個左唔好好似佢地咁冇禮貌呀,如果唔係就會俾人話你係B6人架喇!順便身教,一舉兩得,得左!

男爵府

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

bebe0212 發表於 14-7-4 15:45
係人都知H&M係排一條queue再睇邊個cashier得閑先去付款,我同阿女當時排第一,前面兩個收銀機仲有客俾緊錢 ...

請起B6 , 但無奈夫家的家人, 親人好多都係B6 , 佢地真係好多都好無禮貌

子爵府

2023年兔年勳章 畀面勳章

我真係好討厭啲B6人每次罵人都係人身攻擊, 講啲說話真係好難聽. 佢哋真係好冇教養.

Sand8148  冇教養就緊架啦  發表於 14-7-4 16:34

珍珠宮

好媽媽勳章

自由.自由,多少罪惡假汝之名以行

水晶宮

有人教呢個情況係喝住個收銀員唔好做佢,而唔係同打尖果個嘈,有效d
我要瞓八個鐘

珍珠宮

勞氣做咩!

好趕時間咩?
佢低你高先叫享受!

唔好因b6令自己~勞氣!
佢都唔會明,仲要係老人家就更打横嚟!

c6話你靚咪甜晒囉!
閒人講咩都唔好上心!

唔係食幾多花膠燕窩都補唔返

萬物皆空,因果不空

侯爵府

畀面勳章

直接搵職員,先再同佢嘈。話我醜婦,點都醜唔過你呢幾舊出土文物…… 再話埋佢地連狗都不如,狗都聽話聽教過佢……

首頁

尾頁

跳至