跳至

首頁
12345...11

尾頁

大宅

各位邨友, 唔知點用中文既標題不停咁hang 機, 今日先攪掂. 快啲黎報名啦. 我唸住响我會所book個function room (寶林站), 到時買啲野食大家聚吓. 時間可以大概1200 - 1530, 日期最好係星期日(因為我b豬星期六要上playgroup). 可以12月23日或者12月30日. 邊位有興趣可以報名. (我唸個function room 可以容納大約15個family)

bk id attendance bb name
piggy2007 2大1B Marcus 仔.

別墅

piggy2007 2大1B Marcus 仔.

Daosi 2大1B Markus 仔

大宅

1.piggy2007 2大1B Marcus 仔.

2.Daosi 2大1B Markus 仔

3.mimimomo6 2大1B 貝貝 女

[ 本文章最後由 mimimomo6 於 07-11-26 10:18 編輯 ]
天生一對大電眼,仲有立體 4D 勁長鬈捷毛 HAHA  ~
Welcome to PY's Blog      

大宅

好野! 靚女都黎, b豬可以識女仔啦!
原文章由 mimimomo6 於 07-11-26 10:15 發表

3.mimimomo ...

大宅

原文章由 piggy2007 於 07-11-26 10:35 發表
好野! 靚女都黎, b豬可以識女仔啦!

呀媽唔靚, 生返個靚b女, 總算有d 安慰 !!

複式洋房

sounds fun, I really want to join, but kind of far away ne....

大宅

原文章由 yi-sa 於 07-11-26 11:40 發表
sounds fun, I really want to join, but kind of far away ne....

地鐵… fe
一聲就到啦!

大宅

係呀! 將軍澳線尾站寶林站, 唔使再搭接駁車架. 有興趣就一齊黎玩啦.

原文章由 mimimomo6 於 07-11-26 11:45 發表

坐 地鐵… fe
一聲就到啦!

大宅

[quote]原文章由 mimimomo6 於 07-11-26 10:15 發表

4. Shadowray 2大1B 晴晴女

複式洋房

原文章由 piggy2007 於 07-11-26 09:45 發表
各位邨友, 唔知點用中文既標題不停咁hang 機, 今日先攪掂. 快啲黎報名啦. 我唸住响我會所book個function room (寶林站), 到時買啲野食大家聚吓. 時間可以大概1200 - 1530, 日期最好係星期日(因為我b豬星期六要上play ...

piggy2007 你住在MC那一期?我本身住在二期,23號不在香港,但30號OK。

P.S.只看標題,"TKO"這三個字真係要自已友先知道它的意思!

[ 本文章最後由 Sophia_lau 於 07-11-26 17:04 編輯 ]

禁止訪問

別墅

緊要預埋我!

5. jason530 2大1B Jason仔
6. fattyangela 2大1B 映映

大宅

我唸住同區易啲召集, 人太多反而難控制. 我住3期架. 日子未定架. 我兩日都得. 30號冇問題, 唔知其他媽咪有冇問題呢?
原文章由 Sophia_lau 於 07-11-26 16:34 發表

piggy2007 你住在MC那一期?我本身住在二期,23號不在香港,但30號OK。

P.S.只看標題,"TKO"這三個字真係要自已友先知道它的意思!

大宅

Welcome.

原文章由 jason530 於 07-11-26 23:39 發表
大家好呀~
我都想帶bb黎玩呀, 不過我地唔係住TKO架, 嫲嫲就係~
好啦, 咁玩完就去探嫲嫲啦

2.Daosi 2大1B ...

民房

我帶B囡參加..

民房

2大1B..唔該

大宅

5. jason530 2大1B Jason仔
6. fattyangela 2大1B 映映
7. superboxinghk 2大1B

原文章由 superboxinghk 於 07-11-27 09:33 發表
2大1B..唔該

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

我都想參加, 2大1B, 不過我都係30號先得喎!

piggy2007, mimimomo6, Daosi,

8/12 妳哋都會去TKO體育館個playgroup, 到時可以見個面先

別墅

原文章由 coco209 於 07-11-27 22:00 發表
我都想參加, 2大1B, 不過我都係30號先得喎!

piggy2007, mimimomo6, Daosi,

8/12 妳哋都會去TKO體育館個playgroup, 到時可以見個面先

Good idea

大宅

Sorry, my C6 has arranged another playgroup for my Marcus so I cant come to the class on 8 Dec. :-( :-(
原文章由 DaoSi 於 07-11-27 22:06 發表

Good idea

首頁
12345...11

尾頁

跳至