美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

請賜教

禁止訪問

回覆:眼部皮膚收緊應該係SK11 or Estée Lauder

男爵府

skii eye cream 無用!唔好買,ester lauder就未用過

別墅

ESTER LAUDER NIGHT REPAIR OK, 但係sample, 用到兩個week到, 眼皮無咁dry. 細紋都少左.

珍珠宮

用緊ESTER LAUDER 第2支喇
唔覺有乜好左....

反而想試下SK II

子爵府

引用:用緊ESTER+LAUDER+第2支喇唔覺有乜好左....

原帖由 迷人pinklady 於 14-08-17 發表
用緊ESTER LAUDER 第2支喇
唔覺有乜好左....
Estee lauder你用eye serum定係eye cream?

Skii我用眼部神仙水,只係保濕,都淡化到少少黑眼圈,但未見firming. 所以我加左clarins 電眼精華,不過佢只係firming, 唔保濕,所以我兩支一齊用,但冬天 skii 眼部神仙水應該唔佢保濕!

珍珠宮

eye cream呀,即舊版,朋友用過話新版冇咁好用,所以我買舊版
clarins都有人話好, 夜晚加埋精華用

andersmama 發表於 14-8-17 10:18
Estee lauder你用eye serum定係eye cream?

Skii我用眼部神仙水,只係保濕,都淡化到少少黑眼圈,但未見fir ...

瑪瑙宮

Shiseido 收緊幾好, 幾潤.

HamoBaby  同意  發表於 14-8-17 17:03

男爵府

回覆:眼部皮膚收緊應該係SK11 or Estée Lauder

拎sample試下

大宅

回覆:Nancy20090615 的帖子

shiseido係邊隻系列啊?

子爵府

2隻牌子都無效,skii eye cream 仲用到出油脂粒,唔知係太RICH定係我用得太多, 依家驚咗

複式洋房

兩只都用過, 效果一般. eye cream eye mask 我20多歲就開始用, 因成日去玩. 到現在40歲人都沒有眼紋. 貝住思有只eye mask 可塗完訓教都ok, 加強修護可用 cellcosmet 的眼gel 好好.

別墅

estee lauder good good good.

大宅

I think the luxury series \"Re-Nutriv\" is really good. I used full set on last A/W, felt my skin was lift up and firming. I\'m using the line with purple color that they said this is anti-aging and firming during summer, I can\'t feel anything.

首頁

尾頁

跳至