影視娛樂

跳至

首頁
12345...15

尾頁

伯爵府

NoName 發表於 14-7-8 14:18
我忍晤住要睇了!哈哈!而家呢套一晚播兩至三集好爽!勇敢說出我愛你我都每星期睇架,好好睇好好笑,但我開 …
小美係台灣人氣都仲幾ok 既。。 勇敢說出我愛你 都好睇。。不過一星期先得一集, 等到頸都長!

珍珠宮

引用:Quote:NoName+發表於+14-7-8+14:18+我忍晤

原帖由 CLK-MB 於 14-07-08 發表
小美係台灣人氣都仲幾ok 既。。 勇敢說出我愛你 都好睇。。不過一星期先得一集, 等到頸都長!
...
佢係台灣仲有人氣就好了,但香港就我睇返早幾年成日有請佢來香港做野的,而家香港都無人搵佢來了,播嘅台劇又晤播佢,全都係韓國金生同李生

珍珠宮

引用:Quote:NoName+發表於+14-7-8+14:18+我忍晤

...
哈哈,一星期一集真係超難捱架,我會同一集隔日翻睇,而家有多套真係好開心,好充實之前有追你照亮我星球架,第一集好吸引,但而家愈睇愈悶

伯爵府

NoName 發表於 14-7-8 14:31
佢係台灣仲有人氣就好了,但香港就我睇返早幾年成日有請佢來香港做野的,而家香港都無人搵佢來了,播 …
係台灣呢邊, 佢地幾個 (小美, 鄭元暢, 小天) 人氣都仲有,只係聽講呢幾年成日為當兵, 一係就要去服役, 一係就怕唔知幾時要去服役, 有工作都唔敢排喇。 而且, 再後生果D 都表現普通。。人人地轉晒去韓劇, 台灣D 電視台, 黃金時間都播韓劇既。。呢幾年少左好多台灣劇喇。 楊承琳, 陳柏霖呢D 都幾年無劇上過!

珍珠宮

牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:原帖由 pinkcat922 於 14-07-08 發表

原帖由 NoName 於 14-07-08 發表
我忍晤住要睇了!哈哈!而家呢套一晚播兩至三集好爽!勇敢說出我愛你我都每星期睇架,好好睇好好笑,但我開 ...
我唔得架!!!
我好唔中意出一集追一集
好吊癮所以我情願忍

公爵府

h

公爵府

我都開始追呢套, 小美真係幾靚仔呀

男爵府

CLK-MB 發表於 14-7-7 23:42
小美真係 , 我第一次睇呢個女主角既戲咋, 又做得幾好喎。
第一次睇小美係幸福最晴天
呢套的女主角係下一站幸福個女一,都

珍珠宮

引用:Quote:NoName+發表於+14-7-8+14:31+佢係台

係台灣呢邊, 佢地幾個 (小美, 鄭元暢, 小天) 人氣都仲有,只係聽講呢幾年成日為當兵, 一係就要去服役 ...
小天真係無咩劇,定我miss左?我都知台灣而家都播好多陸劇同韓劇

珍珠宮

引用:Quote:原帖由+NoName+於+14-07-08+發表我忍

原帖由 pinkcat922 於 14-07-08 發表
我唔得架!!!
我好唔中意出一集追一集
好吊癮所以我情願忍
所以呢套每日有兩至三集好開心

珍珠宮

引用:我都開始追呢套,+小美真係幾靚仔呀

原帖由 mypineapple 於 14-07-08 發表
我都開始追呢套, 小美真係幾靚仔呀
佢靚仔架,所以晤明點解咁多人話佢老左肥左醜左

珍珠宮

引用:Quote:CLK-MB+發表於+14-7-7+23:42+小美真

原帖由 Janis 於 14-07-08 發表
第一次睇小美係幸福最晴天
呢套的女主角係下一站幸福個女一,都
幸福最晴天好睇呀,小美同張鈞𡩋好襯

水晶宮

我真心覺得小美係靚仔, 仲係絕色級數。
不過點都敵不過歲月洗禮~佢要努力D keep下。

佢太易包包臉, 似李敏鎬咁, 一包包面就顯得肥。
同埋佢可能o係大陸拍劇辛苦, 有時個樣好殘。

但佢係台灣「花美男」中演技最穩定架喇, 我成日覺得佢可以演得更好, 只係唔識揀劇本, 好局限佢發揮。

對上一套睇o既小美作品係「美樂加油」, 真心覺得故事太老土, 但佢同女主角已好努力演出。美人龍湯冇睇喇, 演員陣容令我卻步。

呢套上流俗女都幾期待, 因為安以軒係演技派, 唔係得個樣!
我會等播完哂先睇, 唔想追得咁辛苦。

我最希望小美同林依晨再合作, 真係好鍾意佢地o既「愛情合約」。那時候的小美真係太美太純真, 演出冇包袱, 令人無限懷念

珍珠宮

引用:我真心覺得小美係靚仔,+仲係絕色級數。不過

原帖由 Elenalan 於 14-07-08 發表
我覺得佢係容易水腫的人,因為我得80磅,但塊面好多時睇上黎都圓,無可能係肥啦,係水腫吧,不過佢做藝人係蝕底,要盡力避免

佢演技其實而家都有在繼續進步,佢已經演得好放開,無顧住靚仔形象了,不過啲導演好像對他的印象係維持係高富帥角色類,總喜歡找他演這類

我都覺得佢愛情合約時嘅演繹最自然,我都幾喜歡佢拍林依晨,仲有王心凌同張鈞𡩋,同佢拍得好自然

珍珠宮

引用:我真心覺得小美係靚仔,+仲係絕色級數。不過

原帖由 Elenalan 於 14-07-08 發表
補充,美人龍湯劇情不錯架,有輕鬆搞笑情節,又有令人感動流涕的親情情節,而且小美分飾兩角,超多戲份,推介你睇呀

伯爵府

美人龍湯好過美樂加油。。好怕果D 拖拖拉拉既劇。 美人龍湯輕鬆好多。

小天當完兵就去左拍電影。。無係電視劇出現好耐喇。

伯爵府

Elenalan 發表於 14-7-8 17:26
愛情合約我無睇晒。。覺得有D 悶咁。 仲要係sad ending 。。我知道後就無再睇。 不過好鍾意首主題曲。

珍珠宮

引用:美人龍湯好過美樂加油。。好怕果D+拖拖拉拉

美人龍湯好過美樂加油。。好怕果D 拖拖拉拉既劇。 美人龍湯輕鬆好多。

小天當完兵就去左拍電影。。無係電 ...
美樂加油我淨係飛住小美劇情來睇,阿哥同第三者劇情實在頂晤順,太狗血,韓以烈撞車同有病果啲位睇果時喊死我!美人龍湯我又無飛住來睇,劇情真係輕鬆搞笑節奏快,但都有幾集喊死我

珍珠宮

引用:Quote:Elenalan+發表於+14-7-8+17:26+我真

愛情合約我無睇晒。。覺得有D 悶咁。 仲要係sad ending 。。我知道後就無再睇。 不過好鍾意首主題曲。 ...
愛情合約晤多輕鬆搞笑場面,真係愛情多,睇左一次無翻睇了,有無睇惡男宅急電?我覺得佢都演得幾自然

伯爵府

NoName 發表於 14-7-8 22:13
愛情合約晤多輕鬆搞笑場面,真係愛情多,睇左一次無翻睇了,有無睇惡男宅急電?我覺得佢都演得幾自然

惡男試過開黎睇。。睇左一集個網站就block 左唔比海外睇。。攪到我無左件事。 你提起呢套, 又等我搵下邊度有得睇先。

首頁
12345...15

尾頁

跳至