想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

如上, 因為我個醫生轉介嗰間Lab.佢話係男性, 謝謝!

男爵府

Dr. Ho Wing To, Iris 何詠桃醫生
Alpha Medical Diagnostic & Laboratory Center 雅博醫學診斷及化驗中心
Suite 836, 8F, One Grand Tower, 639 Nathan Road, Mongkok, Kowloon 雅籣中心 Tel: 2397 8883

she is very nice ar:lol: try try!!

男爵府

christy_chi,

亞洲醫學診斷中心
醫生名: 曹佩如
地址: 九龍旺角中心15樓, 1504 & 1508室
TEL: 23923383

荃灣有分店, 但唔知有冇女醫生. 你可以打去CHECK下:
地址: 荃灣西樓角路1號新領域廣場8樓816室
TEL: 24938388

原文章由 christy_chi 於 07-11-27 14:36 發表
如上, 因為我個醫生轉介嗰間Lab.佢話係男性, 謝謝!

複式洋房

Dear jo10 & PJ,
感謝你哋提供嘅資料呀!

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

原文章由 jo10 於 07-11-28 12:43 發表
Dr. Ho Wing To, Iris 何詠桃醫生
Alpha Medical Diagnostic & Laboratory Center 雅博醫學診斷及化驗中心
Suite 836, 8F, One Grand Tower, 639 Nathan Road, Mongkok, Kowloon 雅籣中心 Tel: 2397 8883

she is ...

jo10,

你好呀

我都有需要去照輸卵管呀, 想問下去何醫生度照駛唔駛轉介信? 同要幾多錢架

男爵府

CK_鼠鼠:

吾駛轉介信, $1500
你記住照完問吓Dr. Ho你嘅情况,佢會答你嫁!

原文章由 CK_鼠鼠 於 07-11-28 15:21 發表

jo10,

你好呀

我都有需要去照輸卵管呀, 想問下去何醫生度照駛唔駛轉介信? 同要幾多錢架

大宅

原文章由 jo10 於 07-11-28 15:38 發表
CK_鼠鼠:

請問dr.ho 手勢好唔好ga? 會唔會痛? thanks

大宅

好媽媽勳章

我都係dr ho 幫我照,佢手勢好好,冇血,但有d谷,可以接受,照完佢會即刻話你知有冇塞到,而且佢仲講比我知子宮既情況。

原文章由 iambluecat 於 07-11-28 15:40 發表

男爵府

iambluecat:

手勢都ok,佢會一路做一路講依家會做乜做乜咁, 又問痛吾痛呀...,
打顯影劑入去時就幾辛苦嫁, 因為我一邊塞左, 所以dr.再幫我打多一次入去,又痛多一次!有d血!

原文章由 iambluecat 於 07-11-28 15:40 發表

伯爵府

原文章由 jo10 於 07-11-28 15:38 發表
CK_鼠鼠:

jo10,

咁又想再問下要幾耐之前打去預約架, 我預計2/12會黎m, 咁我應該day 幾去照呢

大宅

好媽媽勳章

m清左之後day10之前。

原文章由 CK_鼠鼠 於 07-11-28 16:44 發表

jo10,

咁又想再問下要幾耐之前打去預約架, 我預計2/12會黎m, 咁我應該day 幾去照呢

伯爵府

原文章由 rabbitbb 於 07-11-28 16:45 發表
m清左之後day10之前。

明白晒~

我頭先都打去左化驗所問左, 個姑娘好nice, 佢都係話要乾淨晒, day 10前去照, 個姑娘仲建議我day 1打book, 我諗住8/12去照呀, 希望到時唔好太辛苦啦

複式洋房

照輸卵管

想請敎一下為何照輸卵管的時候會痛?

很擔心, 因我月尾要去照呢.

醫生張建明 (是霍麗x醫生介紹的) 是否ok ?

首頁

尾頁

跳至