樓市動向

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

我屋企的傢俱& 朋友的傢俱都是佢地做.(我前后做過2間屋, 都好滿意, 第一間屋還在"太陽"上過報紙)
(其中一間小朋友房好似是我朋友的小朋友房, 因顏色同 &設計好似. )
佢的料好料, 同埋設計師會用盡間房的床頭, 床尾的尺寸, 不會浪費)

珊瑚宮

ononchu:
我是找 stone 設計過2間屋, 我朋友都是 . 佢的舊公司(sky) 同新公司, mego 是約1年前做的, 因我第二間屋是舊樓好多橫樑位, 都幾難設計, 我朋友的屋是新屋 苑, 圖中的小朋友房--是其中一間最細的房, 但設計出來的效果都幾見使. (我朋友有 2小朋友, 1工人)

珊瑚宮

我見佢會做傢私之外, 可以連裝修都包, 甚至連屋入面的畫都同你找埋.
我全屋是用"夾板" 因會會"受力" & "薄些".

珊瑚宮

你地應該在網址處找到電話, 佢地有些2房套餐都是 2萬幾, 當然每間屋都有吾同, 大,細, 長or 短些, 我想最好都是叫 設計師 stone 報價比你地, (我是將佢的價錢, 原料同"皇室"比) 但皇室太貴啦, 我想我比吾起.

珊瑚宮

mego:
吾好登我小朋友間房上呀. 我吾想似 sale 呀, (但阿仔成日將佢劃畫的作品擺係個"畫室仔"到,得嫻會拿出黎 "介紹下佢的作品"

朋友間屋在2月曾經上過去看了 (中, 細房) 因主人房有人訓緊覺,所以看吾到. 每估應該幾滿意, 估吾到 stone 連大門口個鞋櫃 位都吾放過能整到張凳係到 "著鞋". 好方便呀!

另我對面間屋買了新屋, 佢問我先生拿了你的電話, 有沒有找你呀? 佢地2兄弟好欣賞你的設計呀.

[ 本文章最後由 12312 於 07-12-3 22:26 編輯 ]

首頁

尾頁

跳至