親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

有無jm 最近去完?又係買左3d2n package, 小朋友門卷, 酒店有無special offer? 我個friend 早幾個月前去話可以s$83買小朋友飛的

但我剛剛email 去問完, 話無做promotion woo, 有無人可以解答到, thx thx

Birth   7 Mar
出世  3.04 kg        1個月 4.5 kg
2個月 5.93 kg        3個月 6.73 kg
4個月 7.4 kg          5個月 8.1 kg
6個月 8.57kg

珍珠宮

回覆 Tigerpooh 的帖子

我都想知, 之前問過 hard rock 好貴, 如出天宇買, 時間又未必夾到.

伯爵府

回覆:Sentosa 3d2n package後小朋友門卷點買?

我見佢hot deal 個度有10% off 既門票買

珊瑚宮

虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 春季勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 +5熱血勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章 Poo得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

回覆 Tigerpooh 的帖子

因為我有其他門票買,所以搵咗包車果度買,你有時間都可以去天宇買

男爵府

ilovemytwins 發表於 14-7-9 12:00
我見佢hot deal 個度有10% off 既門票買
即係而家最多都係得9折, right?

咁我可能要考慮同司機買飛了

2個月 5.93 kg        3個月 6.73 kg
4個月 7.4 kg          5個月 8.1 kg
6個月 8.57kg

大宅

回覆:Sentosa 3d2n package後小朋友門卷點買

搵agent買,落機後在機場交收

男爵府

bochai 發表於 14-7-9 23:15
搵agent買,落機後在機場交收
yes ar 我而家變陣同jason 買了 ^^

6個月 8.57kg

大宅

引用:Quote:bochai 發表於 14-7-9 23:15 搵agent

原帖由 Tigerpooh 於 14-07-10 發表
yes ar 我而家變陣同jason 買了 ^^
我唔知係咪最平,但一定係最方便,要特登坐車去買飛我覺得好無謂

男爵府

bochai 發表於 14-7-10 15:18
我唔知係咪最平,但一定係最方便,要特登坐車去買飛我覺得好無謂
佢而家到之前酒店個promotion同價呀, 係麻煩d 要在機場交收

6個月 8.57kg

伯爵府

回覆:Sentosa 3d2n package後小朋友門卷點買

我就咁買,因為驚有F玩唔晒,小童入場劵好平,唔會差好多。

大宅

引用:有無jm 最近去完

原帖由 Tigerpooh 於 14-07-09 發表
有無jm 最近去完?又係買左3d2n package, 小朋友門卷, 酒店有無special offer? 我個friend 早幾個月前去話 ...
阿寶買 小童飛,uss s45, S E A s21, waterpark s20, total s86,唔知抵唔抵,我8月尾去,都check緊價

子爵府

我第一天住牛車水,會幫天宇買

男爵府

回覆:pillowcarol 的帖子

Jason 83

6個月 8.57kg

男爵府

回覆:pillowcarol 的帖子

same as last time hotel promotion price

6個月 8.57kg

禁止訪問

大宅

回覆:Tigerpooh 的帖子

可以pm Jason 聯絡嗎,謝謝

大宅

回覆:技安 的帖子

請問「天宇」在哪兒,是旅遊公司?謝謝

大宅

引用:請問「天宇」在哪兒,是旅遊公司?謝謝

原帖由 sophie_mama 於 15-03-21 發表
yes. at chinatown

子爵府

sophie_mama 發表於 15-3-21 11:45
我最後係同 jason 買 ! 天宇在牛車水

大宅

I might buy through the Master card promotion,

http://www.rwsentosa.com/Homepage/MasterCardExclusives

首頁

尾頁

跳至