興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

版主

版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章

原文章由 clpapa 於 07-11-30 12:02 發表
http://www.canon.com.hk/Download.aspx?pressrelease_id=10208&file_type=4

訂價$1,780.00

好WOW, 平過 NIKON 果支
建議零售價都只係 $1,780, 實際咪重平

[ 本文章最後由 chloepapa 於 07-11-30 12:06 編輯 ]

版主

原文章由 新紮媽媽 於 07-12-1 13:50 發表
請問用在400D 度夠唔夠WIDE 呀?
(係咪即係55X 1.6 咁計呀?)

同小白差好遠喎,除左係L 鏡既分別外...仲有咩分別呀~~?

用55-200, 唔可以用 wide 來形容la
呢支係中段至長焦
去戶外影會好d, 尤其影走動中之小朋友
(間屋大的都可以室內用)

版主

原文章由 KnN 於 07-12-1 14:00 發表
good 買枝玩下先~

呢d鏡, 唔啱妳用的

版主

原文章由 Adrian爸爸 於 07-12-3 12:20 發表

用 healing brush 類似 clone stamp 概念... 有沒有之前之後pics?

不如開個新 topic, 由 kc1016, Adrianpapa, clapapa, jukone...... 教 PS 執相

(我第一個報名做學生 )

版主

原文章由 junkone 於 07-12-5 20:34 發表
話時話,呢個主題係咪被劫持(hijack)左呢?
駛唔駛另開主題呢?

直情係la

一定要開過新 topic , 由你地去教人ps 技巧la

首頁

尾頁

跳至