想生BB

跳至

首頁

尾頁

男爵府

今早大量出血,已經估計到BB可能要離開我們,見醫生照了之後已經confirm 了....老公也很傷心,好少見老公流淚,看見他我更加心痛.只怪自己沒有好好打理自己身體...

大宅

引用:今早大量出血,已經估計到BB可能要離開我們,

原帖由 WBB 於 14-07-11 發表
今早大量出血,已經估計到BB可能要離開我們,見醫生照了之後已經confirm 了....老公也很傷心,好少見老公流淚, ...
加油,重新振作,好快再有

大宅

今早大量出血,已經估計到BB可能要離開我們,見醫生照了之後已經confirm 了....老公也很傷心,好少見老公流淚, ...
早日康復!

伯爵府

好媽媽勳章

我都尋日確定小x,心真係好痛,老公都唔開心,但佢比我冷靜。要喊就盡情發洩吧,我由前晚到尋日喊左好多次,喊過,今日情緒平靜多了。只好同自己講,養好身子期待下次機會吧!

大宅

振作…仲有機會

大宅

BB 發表於 4-7-113一4
今早大量出丨,已經估計到BB可能要離有我們,見醫生照了之後已經confirm 了....老公也很傷心,好少見老公流淚, ...
現在首要做的是要调理身体,因小X对身体有很大耗虛。
衷心祝妳能重新振作,

我的八个好友中,有四曾两小產。也许是現代女性工作太辛苦。
但他们四人中現各人也有子女,1位1个兒子;两位1子1廿,1位两女1仔,所以只要不放棄就有希望,
她们也是我的正能量

男爵府

回覆:WBB 的帖子

吾好怪自己,我當時保養得個胎好好最後都是小x,胎自身發育吾好吾關母體事,要保持心境開朗身體才可快點復原,才可再嘗試,努力丫

複式洋房

等身體好點了再說,保持好心情,好好照顧自己

翡翠宮

畀面勳章

回覆:痛哭...再見BB

重新振作!好好休息

男爵府

不要怪責自己,若然個胎唔健康,就會自然淘汰,無人會預計得到。

養好身子再努力過!

人生總有高低潮,這刻和先生好好互相扶持,捱過這關,下一次會成功的,不要太傷心,無人想結局是這樣,過去了就讓它過去,路仍要繼續行,加油!

大宅

我都係過來人,好明白你既感受,唔開心就盡情喊出嚟,不過自己都要保重身體…BB沒有了不是任何人既錯,更加唔關媽媽事,不要自責…係上天覺得呢個BB唔係最好既,所以暫時收返,等你調理好身體,佢一定會比個最好既你哋,所以傷心過後要努力養好身體,BB好快返嚟你身邊,加油!!!

男爵府

不要怪自己,bb唔夠健康,唔火想媽媽辛苦所以先走一步,下次會健康地回來。媽媽要堅強,養好身子迎接bb返來

禁止訪問

引用:Quote:BB+發表於+4-7-113一4+今早大量出丨,

男爵府

為何要怪自己呢?

初初幾星期, 係朋自然發育, 媽媽根本無乜野可以做!

首要係照顧自已身體先

回復返, 再慢慢plan下一步
29/08/2014, BB born @w14. We will always love  you & hope you rest in peace  

禁止訪問

複式洋房

take care, 早日康復!add oil!!!

複式洋房

早日康復!
我上個月都小X了,依家最緊要係保持身心開朗,大家一齊努力!加油!!

大宅

最關心BB問題熱投勳章

大家都係過來人
老公嗰時仲哽咽咁話自己做人唔夠好,喺到怪責自己,話係個天懲罰佢,諗返起都想喊
好好同BB道别,我相信BB只係想玩多陣,玩夠就會再返嚟自己個肚裡面

子爵府

開心吸收勳章 畀面勳章

時間可以沖減傷痛......好好保重身體

男爵府

回覆 psyche0306 的帖子

我也替你難過!好好調理身體,下次再努力,bb 好快返來!加油啊!

首頁

尾頁

跳至