影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

男爵府

熱血勳章 好媽媽勳章

J2做緊陽光姊妹淘

男爵府

回覆:J2做緊陽光姊妹淘

e套戲一直想睇(因為有姜素拉)
TBB宣傳時話係韓版MClub點知睇落覺得係MClub抄人多啲囉!

男爵府

回覆 詠豬媽 的帖子

如果你是果個時代,你會好有同感,好睇

大宅

引用:e套戲一直想睇(因為有姜素拉)TBB宣傳時話係

原帖由 詠豬媽 於 14-07-12 發表
TBB宣傳時話係韓版MClub點知睇落覺得係MClub抄人多啲囉!:b ...
我絕對覺得M club有80%抄襲陽光姊妹淘

子爵府

TBB宣傳時話係韓版MClub點知睇落覺得係MClub抄人多啲囉!:b ...
應掉轉頭,m club係港版陽光姊妹淘!

琥珀宮

畀面勳章

回覆:J2做緊陽光姊妹淘

我今日睇時先知m club原來抄呢套! 仲有原來少女版係沈恩京同姜素拉做 原著拍得正好多囉~不過背景係香港有共鳴d咁解~

水晶宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

她拍過咩戲?套戲男主是誰?好吾好睇?

水晶宮

減齡達人勳章 2018復活節勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

男爵府

引用:Quote:原帖由 詠豬媽 於 14-07-12 發表e套

原帖由 kiu1112 於 14-07-13 發表
最近剛做完的\"Doctor 異鄉人\",男主角係李鍾碩,再之前就\"Dream High 2\" 男主角係2AM嘅珍雲,但佢拍嘅係Got7嘅JB
不過我係因為姜素拉之前同Super Junior 嘅利特拍\"我們結婚了\"而鍾意睇佢,愛屋及烏嘛!

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:原帖由 詠豬媽 於 14-07-12 發表e套

原帖由 familyking 於 14-07-13 發表
應掉轉頭,m club係港版陽光姊妹淘!
呢套電影已經拍左一段時間
點睇都係mclub抄人……

水晶宮

引用:Quote:原帖由 kiu1112 於 14-07-13 發表她

原帖由 詠豬媽 於 14-07-13 發表
最近剛做完的"Doctor 異鄉人",男主角係李鍾碩,再之前就"Dream High 2" 男主角係2AM嘅珍雲,但佢拍嘅 ...
有李鍾碩我有興趣睇,劇集黎架?

男爵府

引用:Quote:原帖由 詠豬媽 於 14-07-13 發表最近

原帖由 kiu1112 於 14-07-14 發表
有李鍾碩我有興趣睇,劇集黎架?
係呀!20集韓劇已完,內容唔錯有笑有淚,只係有部份劇情覺得牽強,同好多植入式廣告姜素拉係拍朴海鎮的

水晶宮

引用:Quote:原帖由 kiu1112 於 14-07-14 發表有

原帖由 詠豬媽 於 14-07-14 發表
係呀!20集韓劇已完,內容唔錯有笑有淚,只係有部份劇情覺得牽強,同好多植入式廣告:badfeel ...
異鄉人?

詠豬媽  Yes,Doctor 異鄉人好睇過Dream  High 2  發表於 14-7-14 08:52

首頁

尾頁

跳至