自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

我暫時主要用吸地個大頭同吸床二個,係好正,但其他配件試過用嚟吸櫃面好似唔夠力,無用布抺的效果,吸幼隙的塵亦唔夠力上,請教吓點先可發揮部機的最大功能?
同埋問吓你地部機係咪好易花,我第一次用已整花紫色層coating, 肉赤到呢...... 依家好小心用,真係無諗到咁易甩.....

大宅

用家可否分享吓?

大宅

AQMum 發表於 14-7-13 07:43
我暫時主要用吸地個大頭同吸床二個,係好正,但其他配件試過用嚟吸櫃面好似唔夠力,無用布抺的效果,吸幼隙 ...
Hi - Where did you buy it? Any discount? I want to buy too given that all the positive comments. Thanks

大宅

回覆:請分享吓 Dyson DC62 嗰7個吸頭大家會點用

我都係呀,用完幾次個coating已經有一大條花痕,赤赤痛呀!

大宅

引用:我暫時主要用吸地個大頭同吸床二個,係好正

原帖由 AQMum 於 14-07-13 發表
我暫時主要用吸地個大頭同吸床二個,係好正,但其他配件試過用嚟吸櫃面好似唔夠力,無用布抺的效果,吸幼隙 ...
掃塵果d吸頭成日chick住晒d塵同頭髮…吸完又要係噤蚊返出黎好麻煩…
大家吸床d粉係咪會吸晒落中間紫色個位?我買時個sales係噤講…但我吸完只係吸晒係透明果個位度(即係d塵果度)

大宅

回覆:請分享吓 Dyson DC62 嗰7個吸頭大家會點用

我都唔係好識清潔個膽,好麻煩咁

大宅

回覆 pancake1021 的帖子

I bought from 工聯會優惠中心 with 15% off regular price. Fortress etc only offer 10% off...

大宅

我見都係塵同粉一齊,有時有頭髮click住係要落手執架,買時個sales係話耐不耐先拆個桶出來洗,我都未洗過,實情係我都未知點拆佢出來....

講返嗰幾個頭,大家有無用呢?

大宅

我要吸櫃底所以好易整花條色管, 但我唔肉痛, 因為預左, 起碼好窄既櫃底我平時都難清理, E+ DC62都好易伸到入去, 已經好好!

D 頭我最LIKE 喺
(1) 吸車那個 (即喺長身連膠刷掃個頭) , 伸長可以好輕易清理到冷氣機隙縫中既千年塵
(2) 短身有膠刷掃個一頭 : 吸電腦KEYBOARD 超正
(3) 吸床頭 : 好正無(絕)實塊床單 !

首頁

尾頁

跳至