想生BB

跳至

首頁
12345...8

尾頁

複式洋房

等... 寂寞到夜深...~~~

大宅

wa327 發表於 14-7-14 09:42
有, 我應該26/7左右, 你呢幾日有無努力?

大宅

畀面勳章

有呀,我應該29/7 黎~~
我想追第2個呀,因為阿仔一個大悶啦~~
你地呢??

複式洋房

前幾日努力左喇, 但好似唔夠努力丫!

你地呢~~~?

大宅

引用:+等...+寂寞到夜深...~~~

原帖由 wa327 於 14-07-14 發表
27/7 due day報到!

大宅

我都應該7/26左右,但遲左幾天排卵,今天深粗啦,昨天70%深已開工,打算明天才再開工呢。

男爵府

回覆:有冇Due day都係25-7左右呀~~

me too

大宅

我都是due day 28, 29/7,但這幾天11/7開始用紅d有少少紅色,昨天冇色,今天又少紅,想問是否已排卵??12/7及13/7有dodo, c6已累,有否媽媽可解答

男爵府

我23號due day 算唔算25號左近呀
我排卵期嗰個星期開咗4日工

大宅

回覆 wa327 的帖子

27/7 Due date..
11/7 morning , 紅D 50% 粗
12/7 night,紅D 100% 粗
13/7 morning, 紅D變淺

dodo on Jul 11 night time and Jul 13 afternoon.. Hope can bingo.... waiting waiting ....

大宅

回覆 yinyin2010 的帖子

you better check 2 times a day during this period in order to catch the 紅D深粗時間.

深粗duration is diffferent for different ppl. some will last 2- 3 days. some will last only a few hours.

大宅

wa327 發表於 14-7-14 15:24
前幾日努力左喇, 但好似唔夠努力丫!

你地呢~~~?
我11,12/7 DO過, 昨晚因為要睇冠軍賽,所以C6已經一早訓覺, 半夜再起身, 所以無DO, 今晚要再睇下有無MOOD先

大宅

引用:Quote:wa327 發表於 14-7-14 15:24 前幾日

原帖由 Amoy2014 於 14-07-14 發表
我11,12/7 DO過, 昨晚因為要睇冠軍賽,所以C6已經一早訓覺, 半夜再起身, 所以無DO, 今晚要再睇下有無MOOD先
...
補圖

大宅

回覆:Lily_0624 的帖子

ok, 我要keep住Check 先得,另想問如何可看到深粗是100%?? %是怎看出??你們看看我圖,真的吾識看因今次第一次用,之前個胎都是自然冇刻意計,因不想囡囡太悶及日後她可多個細妹/佬,所以決定同c6商量要生多個,但囡囡現3歲半多,所以希望今個月bingo

大宅

另外有些疑問,點解check完第一刻是深色,但隔了幾個鐘後紅d紙自然變淺色的

別墅

我尋日紅D深粗…應該27-29due day...希望今個cycle上天送我一bb...祝大家好孕

大宅

我又係咁上下時間due day
但只交過一次工課,機會好渺茫了

大宅

引用:Quote:wa327 發表於 14-7-14 09:42 等...

原帖由 Amoy2014 於 14-07-14 發表
有, 我應該26/7左右, 你呢幾日有無努力?
呢幾日仲有機會嗎?

大宅

引用:ok, 我要keep住Check 先得,另想問如何可看

原帖由 yinyin2010 於 14-07-14 發表
ok, 我要keep住Check 先得,另想問如何可看到深粗是100%?? %是怎看出??你們看看我圖,真的吾識看因今次 ...
我仔都係3歲多,想追個妹妹,
試咗成9個cycle了,冇諗過咁難,而家由緊張到半放棄狀態

複式洋房

我第一次用紅d同量體溫
Dodo時間分別係:
7/4 day10 ~36`32
7/6 day12 ~36`45
7/8 day14 ~36`32
7/10 day16 ~36`54
冇do day17 ~ 36`14
7/12 day18 ~36`14
冇do day19 ~ 36`18
冇do day 20 ~ 36`61
根據紅d同體溫, 估計7/11 排卵, 吳知做得夠吳夠呢?😂
預計7/24 due day ........

首頁
12345...8

尾頁

跳至