自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

後生仔比D大鄂擺上枱都唔知,前途堪憂

珍珠宮

引用:後生仔比D大鄂擺上枱都唔知,前途堪憂

原帖由 supperwing 於 14-07-15 發表
後生仔比D大鄂擺上枱都唔知,前途堪憂
佢自己仍沾沾自喜,唔知D大䲔在後面。

侯爵府

回覆:香港真係變了?

稚子無辜

珍珠宮

引用:呢篇咁嘅文章,+只令我看到有人認為一個人,

原帖由 MC媽 於 14-07-15 發表
呢篇咁嘅文章, 只令我看到有人認為一個人,只打着民主口號搞社運, 你讀唔讀書, 係唔係好人, 有冇責任心,等等 ...
仲要係香港讀,記得唔好去外國

翡翠宮

貢獻勳章 BK猜猜猜慶中秋 +5熱血勳章

csdenis 發表於 14-7-15 12:58
係佢自己開記招待交代
如果佢唔交代, 有成棚記者追住佢喎.....

子爵府

引用:Quote:csdenis 發表於 14-7-15 12:58 係佢

原帖由 chan803 於 14-07-15 發表
如果佢唔交代, 有成棚記者追住佢喎.....
公衆人物嘛, 老實講我對佢乜成績一點興趣都無。成篇文真係肉麻當有趣

水晶宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

佢開記招交代係因為好多記者打俾佢, 等佢, 佢不如一次過講, 好過逐個覆啦. 講真, 佢考成點, 真係唔需要同香港人交代, 佢同自己, 同自己父母交代就可以了, 相對地, 其他人亦都無資格去評論, 佢自己嘅路就由得佢自己決定點行囉

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 畀面勳章

各位國民:

由2013年11月1 日起,所有錯版時事及政治主題,一經發現,管理團隊會點評及回覆作出提示,主題會被關閉,如發帖者屢次錯版張貼,可被警告,甚至禁言。

被關閉的主題,國民仍可閱覽,但不能回應,我們不會代搬移主題至時事擂台,此安排免除原版塊參與討論的國民,在移文後被在時事擂台討論的討論者引文而受到有關提醒滋擾。此外,時事擂台計分方法與其他一般版塊不同,如有需要討論該話題的國民,請移步至「OTHERS」分類的時事擂台重新發帖。

謝謝合作!

親子王國

http://www.baby-kingdom.com/foru ... &extra=page%3D1

首頁

尾頁

跳至