使用意見

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

親愛的管理員:

性版而家暫時無版主管理,如果我想呈交截圖舉報,我應該將截圖pm給bk誰人呢?

唔知幾時會有新版主接任呢?最近性版有好多人搵食!無王管了!

待覆!

^^有緣能相聚,岩傾講兩句,岩笑揞住嘴,生活多樂趣^^

珍珠宮

回覆:有關:性版舉報

推~支持瑪莉姐!
為(健康談性) 版,爭取健康社交平台!

親子王國 - 理念:
建立一個正面,健康社交平台

萬物皆空,因果不空

侯爵府

引用:推~支持瑪莉姐!為(健康談性) 版,爭取健康

原帖由 賭神 於 14-07-15 發表
推~支持瑪莉姐!
為(健康談性) 版,爭取健康社交平台!
多謝你支持健康談性版。

大家一齊努力!

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

妳可以通知會員直接向管理員舉報投訴,依個方法係最快最有效率
http://www.baby-kingdom.com/helpdesk/upload/open.php

妳亦可以搵我或其他在線超版幫忙,但就一定冇管理員咁快(始終傳達訊息要時間,同埋大家未必全日online)。

我身為女性,無論係超版定普通會員,對於滋事份子一定唔會客氣! 希望各位女會員要小心保障自己個人資料,唔好輕易相信陌生人,同埋一遇到不禮貌對待同滋擾一定要say no!

盡我一己之力,發放正能量!

超級版主

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 熱血金章 精緻種植勳章 好媽媽勳章 超級版主 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

唔記得咗,另要多謝妳! 有妳嘅努力,女會員先會更加有勇氣企出黎舉報

ma1860  多謝超版鼓勵  發表於 14-7-15 20:28
盡我一己之力,發放正能量!

珍珠宮

回覆:有關:性版舉報

管理員或版主們

你們好

其實有冇可能!
將此貼,放響性版,置頂呢!
以示阻嚇

謝謝

萬物皆空,因果不空

用戶要求終止服務

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 大廚勳章 貢獻勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 貓狗褓姆 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章 笑得好勳章

ma1860 發表於 14-7-15 09:48
多謝你支持健康談性版。

大家一齊努力!
瑪莉姐,支持你,將D衰人 =>

ma1860  多謝霜霜支持健康談性版  發表於 14-7-15 19:56

侯爵府

召藥師 發表於 14-7-15 18:08
http://www.baby-kingdom.com/helpdes ...

召藥師超版:

先多謝你的回覆。

首先我解釋一下點解我幫會員舉報:
識舉報的會員,當然會自行直接舉報,我都希望人人咁做,我亦非常認同你所講〝依個方法係最快最有效率〞。

但來找我幫忙舉報的會員,他們的舉報多是用截圖來代替文字的。一幅截圖已經可以清楚交代舉報原因,字都可以唔使寫。

但最大問題係bk個app的功能,與網頁版不同。而家大部份會員都慣常用app上bk,他們話不懂用app將收到的性騷擾pm內容 〝copy & paste〞,再用app pm給版主舉報(網頁版可以,app版唔可以,管理員不防試下)。

因此用手電將pm截圖係最快最方便的方法,但可惜用app來pm 是不能上載圖片的。那又如何方便用截圖舉報呢?

慣常用app的會員,〝copy & paste〞又唔得,截圖又上載唔到,咁麻煩他們又點會踴躍舉報呢?!

有見及此,我才想出利用〝群組〞或〝email〞來方便他們上載圖片。而我就做一個橋樑,將收集到的截圖用網頁版轉交版主舉報。

由於我提供了這個方便,真的鼓勵到會員來舉報,亦大大增加了舉報的成效。

我都係想出一分力支持健康談性版,希望bk能想出一些給app版會員方便舉報〝性騷擾pm〞的方法,從而鼓勵多D人出來舉報。

最後,多謝超版提供上面條link。但請問那係link,可否attach圖片的呢?若要用文字表達,我諗我要有排寫喎,我手上還有很多舉報呢!

侯爵府

引用:唔記得咗,另要多謝妳! 有妳嘅努力,女會員

原帖由 召藥師 於 14-07-15 發表
唔記得咗,另要多謝妳! 有妳嘅努力,女會員先會更加有勇氣企出黎舉報 ...
超版,我已將手頭上的截圖舉報,陸續pm給國務專員處理了。

請你幫忙一下,提示國務專員要開我的pm。我不想舉報石沉大海,辜負了會員交給我任務。

謝謝你!

侯爵府

引用:妳可以通知會員直接向管理員舉報投訴,依個

原帖由 召藥師 於 14-07-15 發表
http://www.baby-kingdom.com/helpdes ...
已收到國務專員回覆我了,多謝你們處理。

侯爵府

召藥師 發表於 14-7-15 18:08

妳亦可以搵我或其他在線超版幫忙

召藥師超版,請收pm,謝謝!

首頁

尾頁

跳至