親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

我一家下星期一飛高雄 一D興奮心情都無 因為好驚 我本身好驚坐飛機 畏高 怕離心力 好驚天氣唔好 有氣流 同C6講佢又唔理我 嗚嗚嗚

子爵府

hashtag旅遊勳章

回覆:好緊張!!!

下次揀坐船去
個半鐘好快過,唔好咁擔心,我成日都係自己一個人坐,一個人返香港,最緊要ipad叉滿電,起飛後打機或睇下書,時間好快過

版主

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 版主 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我都麻麻地搭飛機,硬係覺得腳唔到地無安全感....

去高雄一個鐘鬆 D,上飛機一陣就食餐,食完一陣就到,時間好快過,如果機上有電視睇,時間仲易打發,總之搵 D野做分散注意力!祝旅途愉快~

katimbear  多謝你 你真係好明白我  發表於 14-7-16 14:36

子爵府

回覆 katimbear 的帖子

放鬆D, 去玩嘛, 飛機好快過......訓個靚覺......一陣就到

我聽日飛, 行李都未執, 不過, 準備了執野 list, 照單執, 話咁快就搞掂

天氣擔心都無補於事, 放開d !

因為主必親自從天降臨,有呼叫的聲音、和天使長的聲音,又有 神的號吹響,那在基督裡死了的人必先復活。以後我們這活著還存留的人,必和他們一同被提到雲裡,在空中與主相遇,這樣,我們就要和主永遠同在。

珊瑚宮

引用:我一家下星期一飛高雄 一D興奮心情都無 因

原帖由 katimbear 於 14-07-16 發表
我一家下星期一飛高雄 一D興奮心情都無 因為好驚 我本身好驚坐飛機 畏高 怕離心力 好驚天氣唔好 有氣流 同C ...
我下星期4飛。先飛台中,晚落高雄。

ilbl3696  我都係下星期四飛台中喎  發表於 14-7-16 14:48

男爵府

回覆 12312 的帖子

我下星期五晚飛,而而家最驚打風

katimbear  下星期希望無打風啦  發表於 14-7-16 14:37

珊瑚宮

JMmami 發表於 14-7-16 12:19
回覆 12312 的帖子

我下星期五晚飛,而而家最驚打風

x 2

大宅

引用:下次揀坐船去個半鐘好快過,唔好咁擔心,我

原帖由 Biancacheung 於 14-07-16 發表
下次揀坐船去
個半鐘好快過,唔好咁擔心,我成日都係自己一個人坐,一個人返香港,最緊要ipad叉滿電 ...
會準備多D野上機做 希望氣流唔好咁勁啦

男爵府

畀面勳章

回覆 katimbear 的帖子

一上飛機就訓覺..不經不覺就到了

大宅

回覆:jossy 的帖子

希望可以瞓得著 我會盡量前果晚唔瞓咁多

首頁

尾頁

跳至